14 Yaşında Banka Soymaya Kalktı

Konya'da 14 yaşındaki bir çocuk, camını kırarak girdiği bankanın vezne bölümünden para aldıktan sonra kaçarken polis tarafından yakalandı.Olay, gece yarısı merkez Selçuklu ilçesi Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinde meydana gel

14 Yaşında Banka Soymaya Kalktı

Konya'da 14 yaşındaki bir çocuk, camını kırarak girdiği bankanın vezne bölümünden para aldıktan sonra kaçarken polis tarafından yakalandı.

Olay, gece yarısı merkez Selçuklu ilçesi Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinde meydana geldi. Daha önce sanayide de hırsızlık yaptığı iddia edilen Y.K. (14), gündüz bankanın etrafında inceleme yaptıktan sonra gece saatlerinde bankaya geldi. 
 
ÇATLAYAN CAMI KIRDI
 
Bankada kimsenin olmadığından emin olunca arka tarafta bulunan pencereye taş atarak camı çatlatan Y.K, elbisesinin kolunu eline çekti ve çatlayan cama yumruk atarak kırdı. Y.K, kırdığı yerden içeriye girdi ve bankada para aramaya başladı. 
Bankanın vezne bölümünde bulunan yaklaşık 500 TL'yi alan hırsızlık şüphelisi çocuk, alarmın ötmesi üzerine kaçmaya başladı. Olayın bildirilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, hırsızlık şüphelisi çocuğu kovalamaya başladı. 
 
Yaşanan kovalamacanın ardından hırsızlık şüphelisi polis ekipleri tarafından yakalandı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Y.K. Hırsızlık Büro Amirliğine götürüldü.
 
BİR SAAT ÖNCE DE AĞABEYİ HIRSIZLIKTAN YAKALANDI
 
İddiaya göre, bankadan hırsızlık yapmaya kalkan Y.K'nın ağabeyi Kadir K. ise, 19 Aralık günü merkez Meram ilçesi Fahrunisa Mahallesi Beydili Sokak'taki bir evden fotoğraf makinesi çaldı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu ağabey Kadir K. de,gözaltına alınarak Hırsızlık Büro Amirliğine götürüldü. 
 
Ağabeyinin yakalanmasından 1 saat sonra da küçük kardeşi Y.K. yakalanarak Hırsızlık Büro Amirliğine götürüldü. Kadir K, Hırsızlık Büro Amirliğinde, kardeşi Y.K'nin hırsızlık suçundan yakalandı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler