12 Defa Ölüp Dirildi

Torununun torununu gören Edith Manning, sol kalp karıncığındaki sorun nedeniyle defalarca ölüm tecrübesi yaşadı. Kalbi son 3 yılda tam 12 kez duran yaşlı kadın, 8 kez doktorlar, 3 kez hastabakıcılar ve 1 kez de bir işçinin yaptığı kalp masajıyla hayata ge

12 Defa Ölüp Dirildi

Torununun torununu gören Edith Manning, sol kalp karıncığındaki sorun nedeniyle defalarca ölüm tecrübesi yaşadı. Kalbi son 3 yılda tam 12 kez duran yaşlı kadın, 8 kez doktorlar, 3 kez hastabakıcılar ve 1 kez de bir işçinin yaptığı kalp masajıyla hayata geri döndü.

5 çocuğu, 11 torunu ve 17 torununun torunu olan Manning için komşuları "Kediye 9 canlı derdik. Ancak o kedileri bile geçti" dedi.

İngiltere'nin Somerset kasabasında yaşayan 87 yaşındaki kadın, henüz ölmeye niyetli olmadığını belirtti. Kraliçe'nin 100 yaşını gören herkese tebrik telgrafı gönderdiğini söyleyen Manning, "Hedefim 104 yaşına kadar yaşamak. Çünkü Kraliçe'nin göndereceği telgrafa 4 yıl bakmak, onun keyfini çıkartmak istiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler