12 Defa Ölüp Dirildi
Torununun torununu gören Edith Manning, sol kalp karıncığındaki sorun nedeniyle defalarca ölüm tecrübesi yaşadı. Kalbi son 3 yılda tam 12 kez duran yaşlı kadın, 8 kez doktorlar, 3 kez hastabakıcılar ve 1 kez de bir işçinin yaptığı kalp masajıyla hayata ge
Yayınlanma:
Torununun torununu gören Edith Manning, sol kalp karıncığındaki sorun nedeniyle defalarca ölüm tecrübesi yaşadı. Kalbi son 3 yılda tam 12 kez duran yaşlı kadın, 8 kez doktorlar, 3 kez hastabakıcılar ve 1 kez de bir işçinin yaptığı kalp masajıyla hayata geri döndü.
5 çocuğu, 11 torunu ve 17 torununun torunu olan Manning için komşuları "Kediye 9 canlı derdik. Ancak o kedileri bile geçti" dedi.
İngiltere'nin Somerset kasabasında yaşayan 87 yaşındaki kadın, henüz ölmeye niyetli olmadığını belirtti. Kraliçe'nin 100 yaşını gören herkese tebrik telgrafı gönderdiğini söyleyen Manning, "Hedefim 104 yaşına kadar yaşamak. Çünkü Kraliçe'nin göndereceği telgrafa 4 yıl bakmak, onun keyfini çıkartmak istiyorum" diye konuştu.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

