110 bin kişiye hacılık umudu

Suudi Arabistan yönetimi ise Kabe'nin etrafındaki genişletme çalışmaları nedeniyle ek kontenjan taleplerini geri çeviriyordu. Suudi yönetimi ile yapılan temaslar neticesinde Türkiye'nin ek kontenjan talebi kabul ettirildi. 110 BİN KİŞİ HACI OLABİLECEK Suu

110 bin kişiye hacılık umudu
Suudi Arabistan yönetimi ise Kabe'nin etrafındaki genişletme çalışmaları nedeniyle ek kontenjan taleplerini geri çeviriyordu. Suudi yönetimi ile yapılan temaslar neticesinde Türkiye'nin ek kontenjan talebi kabul ettirildi.

110 BİN KİŞİ HACI OLABİLECEK

Suudi Arabistan Türkiye'ye her yıl 30 bin ek kontenjan verirken bu yıl verilen ek kontenjanın ise 40 bin olduğu öğrenildi. Her yıl kutsal topraklara 100 bin Türk hacı adayı giderken bu yıl 110 Bin Türk kutsal topraklara gidebilecek. Diyanet ek kontenjan kayıtlarını kura sırasına göre yapmaya başladı. Ek kontenjan kayıtları 26 Eylül tarihine kadar tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam