11 yaşındaki öğrencinin yaptığına bakın

Mersin'de 11 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi K.K. ile geçen yıl okuldan atılan aynı yaştaki M.F.A., kendilerini uyaran okul müdürü ile yardımcısını bacaklarından bıçakladı.Olay, merkez Akdeniz İlçesi Kurdali Mahallesi'nde yer alan İnönü İlköğretim Ok

11 yaşındaki öğrencinin yaptığına bakın

Mersin'de 11 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi K.K. ile geçen yıl okuldan atılan aynı yaştaki M.F.A., kendilerini uyaran okul müdürü ile yardımcısını bacaklarından bıçakladı.

Olay, merkez Akdeniz İlçesi Kurdali Mahallesi'nde yer alan İnönü İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Okulun 6'ncı sınıf öğrencisi 11 yaşındaki K.K. ile disiplinsiz davranışları nedeniyle geçen yıl aynı okuldan atıldığı bildirilen aynı yaştaki M.F.A., sürekli okul önünde bekleyerek, diğer öğrencileri rahatsız ettikleri iddiasıyla okul müdürü Sıtkı Tırak ile yardımcısı Enver Acar tarafından uyarıldı.
 
Bu yüzden tartışma çıkınca çocuklar üzerlerinde taşıdıkları bıçakla, müdür ve müdür yardımcısını bacaklarından bıçakladı.
 
Çocuklar kaçarken, hafif yaralanan Tırak ve Acar, Toros Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildi.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam