11 saat direnip kendini vurdu

İzmir’in Gaziemir İlçesi’nde, tartıştığı eşi ve çocuklarının gitmesi üzerine çılgına dönen inşaat işçisi K.B., av tüfeğiyle canına kıyacağını söyleyerek evine kapandı. Özel Harekat polislerinin de ikna etmek için seferber olduğu K.B., yaklaşık 11 saat sür

11 saat direnip kendini vurdu

İzmir’in Gaziemir İlçesi’nde, tartıştığı eşi ve çocuklarının gitmesi üzerine çılgına dönen inşaat işçisi K.B., av tüfeğiyle canına kıyacağını söyleyerek evine kapandı. Özel Harekat polislerinin de ikna etmek için seferber olduğu K.B., yaklaşık 11 saat süren eylemin ardından kendini vurdu. Ağır yaralanan K.B. hastaneye kaldırıldı.

Bugün, saat 07.00 sıralarında, bir inşaatta çalışan işçiler, polisi arayıp iş arkadaşları 38 yaşındaki K.B.’nin telefonla kendilerine ulaşıp 152 Sokak 6 numaradaki evinde canına kıyacağını söylediğini ihbar etti. Olay yerine giden asayiş ekipleri, av tüfeğiyle evine kapanan K.B.’yi görünce her ihtimale karşı Özel Harekat polislerinden destek istedi. Özel Harekat polisleri de evin çevresini kuşatırken, K.B.’nin ikna edilmesi için harekete geçildi.
 
İkna çalışmaları sırasında, evli, dört çocuk babası K.B.’nin babası H.B.’nin, eşi Z.B.’yi taciz ettiği düşüncesiyle tartışarak memleketi Ordu’dan 1.5 ay önce kente geldiği öğrenildi. K.B.’nin, burada eşinin akrabalarının yanına yerleştiği, dün, akşam saatlerinde de tartışınca eve gelen yakınları tarafından çocuklarıyla birlikte alınıp götürüldüğü ortaya çıktı. Eşi ve çocuklarının gitmesiyle çılgına döndüğü belirlenen K.B., bir türlü ikna edilemedi.
 
TACİZ YOK
 
Bu sırada polisin ulaştığı eylemcinin eşi Z.B. kayınpederinin kendisini taciz etmediğini, bir defa gözünden öperken gören kocasıyla tartıştıklarını ve dövdüğünü anlattığı öğrenildi. Olay sırasında baba H.B.’nin de Ordu’da Jandarma Karakolu’na çağırıldığı gelişmeleri burada takip ettiği belirtildi. 
 
YASTIK DAYAYIP TETİĞİ ÇEKTİ
 
Zaman zaman akrabalarıyla telefonla da görüştürülen K.B. eyleminden vazgeçmeyince polis müdahale için hazırlık yapmaya başladı. Dışarıda bekleyen polislerin evin planını incelediği sırada, içeriden bir el silah sesi duyuldu. Kapıyı kırıp içeri giren polisler, K.B.’nin daha az ses çıksın diye kafasına yastık dayayıp tetiği çektiği belirlendi. Sağlık ekiplerinin hemen müdahale ettiği K.B., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
 
HASTANEDE ÖLDÜ 
 
İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, tartıştığı eşi ve çocuklarının gitmesi üzerine çılgına dönen inşaat işçisi Kemal Bakaca, yaklaşık 11 saat süren eylemin ardından av tüfeğini kendine doğrultup ateş etti. Ağır yaralanan Kemal Bakaca, tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler