1 saniyede kırdı, 6 bin lirayı çaldı

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Sakarya Mahallesi Uluabatlı Hasan Bulvarı'nda park ettiği otomobilinin yanına gelen kadın sürücü H.K, araçta bulunan ve içinde küpe, kolye, yüzük ile künye gibi ziynet eşyalarının bulunduğu çantasının çalındığı

1 saniyede kırdı, 6 bin lirayı çaldı

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Sakarya Mahallesi Uluabatlı Hasan Bulvarı'nda park ettiği otomobilinin yanına gelen kadın sürücü H.K, araçta bulunan ve içinde küpe, kolye, yüzük ile künye gibi ziynet eşyalarının bulunduğu çantasının çalındığını fark etti.

H.K'nın ihbarı üzerine olay yerine gelen Osmangazi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, aracın sağ ön camının kırıldığını tespit etti.

Araştırmayı genişleten ekipler, olay yerine yakın bir iş yerinin güvenlik kamerasını incelemeye aldı. Polis, hırsızlık zanlısını, görüntülerden tespit etti.

Bir saniyede camı kırıp çantayı çaldı

Kamera kayıtlarına saniye saniye yansıyan görüntülerde olay yerine gelen zanlının, cebinden çıkardığı madeni para ile aracın sağ ön camını 1 saniye içinde kırdığı, ardından ön koltuktaki 6 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan çantayı çaldığı görülüyor.

Zanlının, tüm bu eylemleri birkaç saniye içinde gerçekleştirip olay yerinden ayrıldığı kameranın kadrajına yansıyor.

Mücevher dolu çantayı bahçeye gömdü

Kayıtlardan, zanlının çok sayıda suçtan hakkında daha önce işlem yapılan Bülent Y. olduğunu tespit eden ekipler, zanlıyı saklandığı evde yakaladı. Gözaltına alınan Bülent Y'nin, ziynet eşyası dolu çantayı evinin bahçesine gömdüğünü itiraf etti. Polis, çantayı bulunduğu yerden çıkardı.

Öte yandan sorgulanmasının ardından adliyeye sevk edilen Bülent Y, bu sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere, ''Pişmanım. Evde odun kömür yok. Aç yatıyoruz. Fakirlikten yaptım'' dedi.

Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler