1 hafta önce rüyasında şehit olacağını gördü

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit düşen Özel Harekat polisi Okan Koç'un bir hafta önce rüyasında şehit olduğunu gördüğünü ve bunu da ailesiyle paylaştığı öğrenildi.Hakkari'deki çatışmada şehit düşen 27 yaşındaki polis Okan Koç'un Ankara Eryaman semti İrem

1 hafta önce rüyasında şehit olacağını gördü

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit düşen Özel Harekat polisi Okan Koç'un bir hafta önce rüyasında şehit olduğunu gördüğünü ve bunu da ailesiyle paylaştığı öğrenildi.

Hakkari'deki çatışmada şehit düşen 27 yaşındaki polis Okan Koç'un Ankara Eryaman semti İrem Sitesi'nde oturan baba ocağına ateş düştü. Haberi alan yakınları sinir krizi geçirdi. Şehidin baba evi Türk Bayraklarıyla donatıldı. Şehidin annesi Elif Koç, baygınlık geçirirken babası Tuncay Koç ise ayakta zor durabildi.
 
RÜYASINDA GÖRMÜŞ
 
Hatice Koç ile 2 yıl önce evlenen şehit Koç'un, Nehir İrem adında 11 aylık kızları olduğu öğrenildi. Şehit polis Okan Koç'un Bitlis'te görev yaptığı ve kısa süre önce de gönüllü olarak Hakkari'ye gittiği belirtildi. Bir hafta önce rüyasında şehit olduğunu gören Koç'un yakınlarına, "Rüyamda tabutumu gördüm, şehit olmuştum. Eğer şehit düşersem beni Sincan Çimşit Mezarlığı'nda büyükbabamın mezarının yanına gömün" dediği öğrenildi.
 
Şehit Okan Koç cenazesi, yarın öğlen namazına mütakip Kocatepe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından vasiyeti doğrultusun Sincan Cimşit Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi. Şehit polis Koç'un bir ay sonra 1 yaşına girecek kızı için de doğumu gününe hazırlandıkları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam