1 asker şehit , 3 asker yaralı

Yaralı askerler Van Askeri Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.  Bölgede çatışmanın devam ettiği öğrenildi.Bugün 2 asker de Silopi'de şehit olmuştuŞırnak'ın Cizre ile Silopi ilçeleri arasında meydana gelen trafik kazasında Piyade Uzman Çavuş Me

1 asker şehit , 3 asker yaralı

Yaralı askerler Van Askeri Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.  Bölgede çatışmanın devam ettiği öğrenildi.

Bugün 2 asker de Silopi'de şehit olmuştu

Şırnak'ın Cizre ile Silopi ilçeleri arasında meydana gelen trafik kazasında Piyade Uzman Çavuş Mehmet Kaya ile Piyade er Adnan Öztürk, şehit oldu.

Kaza, bugün öğle saatlerinden Şırnak’ın Silopi ile Cizre arasında meydana geldi. Askeri araç henüz belirlenemeyen nedenle yoldan çıkarak devrildi. Kazada, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Kaya ile Piyade er Adnan Öztürk, şehit oldu.

Şehitler Kaya ile Öztürk için Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda uğurlama töreni düzenlendi. Törenin ardından Mehmet Kaya’nın cenazesi Osmaniye, Adnan Öztürk’ın cenazesi de Gaziantep’e gönderildi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam