Kendi şirketiyle anlaşan Muharrem Usta sözleşmeyi feshetti

Trabzonspor'da, kendi şirketiyle yaptığı anlaşmanın ortaya çıkmasının ardından Muharrem Usta, anlaşmayı iptal etti.

Kendi şirketiyle anlaşan Muharrem Usta sözleşmeyi feshetti

Haber61 / Özel / Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Trabzonspor'da geçtiğimiz haftalarda Haber61'in gündeme getirdiği ve Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun belgelerle ortaya koyduğu, Muharrem Usta'nın gizli anlaşmasının ortaya çıkmasının ardından önceki başkan Usta, sponsorluk anlaşmasını geri çekti..

Haber61'i konuk eden ve sorularımızı yanıtlayan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, kulüpteki yapılanma sürecini ve son gelişmeleri paylaştı.

USTA YAZI GÖNDERDİ, FERAGAT ETTİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun geçtiğimiz hafta basınla paylaştığı belgeler ve bazı sözleşmelerde yer alan yüksek meblağlı maddelerden bahseden Asbaşkan Hacısalihoğlu, önceki başkan Muharrem Usta'nın kendi şirketiyle yaptığı anlaşmaya değindi.

Forma sponsoru olan QNB'nin anlaşmasının bitmesiyle başlayacak olan, kulübe 5 yıl boyunca sıcak para girişini engelleyip Usta'nın borcundan düşülmesi şartı konulan, Muharrem Usta'nın yönetim kurulu kararı almadan kendi şirketiyle yaptığı ve şirketin isterse anlaşmayı 3. kişilere pazarlayarak para kazanabileceği sözleşme için Asbaşkan Hacısalihoğlu,“Eski başkan yazılı maddeyi sözleşme bittikten sonra başlayacak olan sponsorluk için bir yazı gönderdi. FOM Mimarlık ile olan sponsorluk haklarından feragat etti. Demek ki çok sağlıklı bir anlaşma değildi” diyerek açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor