Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Haber61'i doğruladı: Usta'nın forma anlaşması ortaya çıktı

Haber61'in günler önce yazdığı konuyu Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu doğruladı.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Haber61'i doğruladı: Usta'nın forma anlaşması ortaya çıktı

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun görevi devraldığı Muharrem Usta yönetiminin icraatlarına yönelik sözleri ve paylaştığı belgeler spor gündemini sarstı. Haber61'in geçtiğimiz günlerde gündeme taşıdığı Muharrem Usta'nın yönetimi kurulu başkan yardımcılığı yaptığı şirketle olan gizli anlaşmasını Başkan Ağaoğlu doğruladı. Muharrrem Usta'nın tek başına karar alarak kendi imzasını taşıyan evrakı paylaşan Başkan ağaoğlu anlaşmanın detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 29 Mayıs günü basın açıklaması yaparak Muharrem Usta döneminde kulübün büyük zarara uğratıldığını söylemişti. Başkan Ağaoğlu toplantıda ayrıca, Usta'nın bir şirketle 5 yıllığına forma sponsorluğu için anlaştığını duyurmuştu. Ağaoğlu konuya ilişkin detayları bugün paylaştı. 

"MUHARREM BEY’İN KENDİ ŞİRKETİYLE FORMA GÖĞÜS SPONSORLUĞU ANLAŞMASI VAR" 

Muharrem Usta'nın giderayak Trabzonspor’un 2019-2020 sezonundan başlayacak şekilde gelecek 5 sezonu kapsayan forma sponsorluk anlaşması yaptığını belirten Ağaoğlu, "Borcu 150 milyon Euro’da bırakacağım’ sözünün arkasını doldurmaya yönelik hamlelerden biri de Muharrem Bey’in kendi şirketiyle yaptığı forma göğüs sponsorluğu anlaşması. Bir tarafta Trabzonspor Kulübü başkanı olarak kendisi diğer tarafta sahibi olduğu şirket. Ne diyor o anlaşmada? Para vermeyecekmiş, bunun yerine kulüpteki 4 liradan dolara çevirdiği alacaklarından düşülecekmiş.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Haber61'i doğruladı: Usta'nın forma anlaşması ortaya çıktı

"YÖNETİM KURULU KARARI ALINMAMIŞ"

Şimdi sizin bizim önümüzü kapatmaya, kulübün kaynak yapma imkanlarını ortadan kaldırmaya ne hakkınız var? Kulübün forma göğüs sponsorluğu gibi önemli bir gelir kalemini nasıl 5 yıl kendinize bağlayabilirsiniz. Diyecek ki ‘bu teklifi kabul etselerdi şu kadar gelir yapacaktım ve borç bilmem ne kadar azalacaktı.’ Amaç kulübe katkı sağlamak ise beklesin bahsettiğiniz alacağınız içeride. Nedir bu aceleniz? Ayrıca bu sözleşmeye dair yönetim kurulu kararı niye aldırmadınız? Her şeyi geçtim verdiği sözlere göre içeride alacağı yok, aksine kulübe borcu var.”

BAŞKAN AĞAOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI VE BELGELER İÇİN RESME TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor