Muharrem Usta transfer yasağını bilerek mi aldırdı?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun kamuoyuyla paylaştığı belgeler camiada şok etkisi yarattı.

Muharrem Usta transfer yasağını bilerek mi aldırdı?

Trabzonsor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, önceki gün düzenlediği basın toplantısıyla kulübün mali probleminin neden büyüdüğünü aktarmış ve görevi devraldığı başkan Muharrem Usta'yı sorumlu tutmuştu.

Muharrem Usta'nın buna karşılık yaptığı açıklamalara cevaben Ağaoğlu bugün kamuoyuyla çok sayıda bilgi ve belgeyi paylaştı. Başkan Ağaoğlu, Matus Bero transferi için Trencin kulübünepara ödenmemesi nedeniyle kulübe gelen transfer yasağı için Usta'yı suçlayarak "Yasak geliyorum demiş. Yasağın kasıtlı olarak aldırıldığı şüphesi bizde uyandı" dedi. 

YASAK KASITLI MI ALDIRILDI?

Trabzonspor’a verilen transfer yasağını da incelediklerini, Muharrem Usta’nın kendi avukatlık ofisi başta olmak üzere, kulübün ilgili tüm birimleri tarafından gerek yazılı ve gerekse de sözlü defalarca uyarıldığını tespit ettiklerini açıklayan Başkan Ağaoğlu, “Yasak geliyorum demiş. Bero’nun kulübü uyarmış. FIFA uyarmış. Yetmemiş, beklemiş. Ama her şeyden haberi olan Muharrem Bey, parayı ödememiş. Burada yasağın kasıtlı bir şekilde aldırıldığı şüphesi bizde oluştu. Kulübü yönetilemez hale getirip kimsenin talip olmaması mı amaçlandı?" şeklinde konuştu. 

TRABZONSPOR BAŞKANI AĞAOĞLU'NUN AÇIKLAMALARININ TAMAMI VE BELGELER İÇİN RESME TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler