Başkan Kaya engelli bireylerle dostluk maçında buluştu
Ahmet Kaya, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen dostluk maçında engelli bireylerle bir araya geldi.
Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıkarken, mücadele 2-2’lik beraberlikle sona erdi.

DOSTLUK VE DAYANIŞMA ÖN PLANDAYDI
Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü organizasyonunda Akbaş Halı Saha’da gerçekleştirilen karşılaşmada Başkan Kaya’nın yanı sıra belediye yöneticileri, meclis üyeleri, birim müdürleri ve engelli bireyler birlikte sahaya çıktı.
Karşılaşmada Altı Nokta Körler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Mehmet Çiçek de forma giydi.
Kurban'da ilk gün kesim telaşı! “Vatandaşlar ilk gün kesim telaşına girmemeli”
SAHADA SAMİMİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
Kıyasıya mücadeleye sahne olan maçta dostluk ve dayanışma mesajları ön plana çıktı.
Sahada yaşanan samimi anlar ve neşeli görüntüler etkinliğe damga vururken, katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
“HİÇBİR VATANDAŞIMIZ GERİ KALMASIN”
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, herkesin eşit ve mutlu yaşayabildiği bir şehir hedeflediklerini söyledi.
Kaya, “Hepimiz aynı hayatı, aynı şehri ve aynı duyguları paylaşan insanlarız. Bu şehirde hiçbir vatandaşımızın diğerinden bir adım geri kalmayacak mutlulukta yaşaması için çalışıyoruz” dedi.

ENGELLİ BİREYLERDEN TEŞEKKÜR
Etkinliğe katılan engelli bireyler ise dostluk maçının birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini belirterek Başkan Ahmet Kaya ve belediye ekiplerine teşekkür etti.
Kaynak:Ortahisar Belediyesi

