AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Arsin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek sanayi yatırımları üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Büyükaydın, finansman, yatırım, kalifiye iş gücü ve lojistik gibi konuların ele alındığı verimli bir toplantıda OSB yönetimiyle fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Büyükaydın, “Trabzon Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Ali Sakarya ve değerli yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Toplantıda, bölgenin sanayi potansiyelinin geliştirilmesine yönelik atılabilecek adımların değerlendirildiği kaydedildi.
Kaynak: