Trabzon'da acı olay: İş kazası can aldı
Trabzon’un Düzköy ilçesinde bulunan Düzköy Katı Atık Arıtma Şantiyesi’nde bugün feci bir iş kazası yaşandı. Çevredeki işçilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ekipleri sevk edildi.
Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı
Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak ambulansla Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tosun, acil serviste tedavi altına alındı. Talihsiz işçi, burada doktorların gerçekleştirdiği tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.
Gürgendağ Mahallesi Yasta
Düzköy ilçesi Gürgendağ Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Soner Tosun’un vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. İki çocuk babası olduğu öğrenilen Tosun’un, kısa bir süre önce üçüncü kez baba olacağı müjdesini aldığı belirtildi.
Soruşturma Başlatıldı
Meydana gelen iş kazasıyla ilgili inceleme başlatıldığı kaydedildi. Yetkililer, şantiyedeki güvenlik önlemleri ve kazanın meydana geliş şekliyle ilgili detaylı araştırma yürütüyor.
Kaynak:Haber61

