Güney Başhekimliğe Yakın

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Atilla Yılmaz'ın görevden alındığının belirtilmesi ardından, Yılmaz'ın yerine başhekim kim olacağı doğrultusunda Opr.Dr.Köksal Güney ismi ön plana çıkıyor. Gerek iktidar partisi gerekse hastane personelinden

Güney Başhekimliğe Yakın
Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Atilla Yılmaz'ın görevden alındığının belirtilmesi ardından, Yılmaz'ın yerine başhekim kim olacağı doğrultusunda Opr.Dr.Köksal Güney ismi ön plana çıkıyor.   Gerek iktidar partisi gerekse hastane personelinden önde gelenlerle yapılan görüşmelerde Köksal Güney'in başhekim olması gerektiği konusunda görüş belirtirken şu ifadelere yer verildi,”Trabzon dışından gelen Başhekimlerin, başarı oranlarının ne derece düşük olduğu daha önceki örneklerinde görülmüşken, Fatih Devlet Hastanesi Başhekimliğine Trabzon dışından birisinin getirilmesi yanlış olur. Sayın Güney uzun yıllardır Trabzon'da ve bu hastanede görev yapmış bir hekim olarak başhekimliğe getirilmelidir”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık