Levent Ustabaşı

Levent Ustabaşı

Orası babanızın kış bahçesi mi?

Türkiye Boks Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve Rusya’da düzenlenecek olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası hazırlık kampı için açıklanan sporcular hayretle gündeme geldi.

Her ne hikmetse Milli Takım kampına diğer bölgedelerden 2.,3. derecesi olan sporcular çağırılırken Trabzon kökenli şampiyonluk sporcular davet edilmediler. 13 sikletten, Trabzon bölgesi sporcularının Türkiye Şampiyona ünvanını taşıdığı 7 siklet çıkarılıp farklı bölgelerden diğer 6 siklet katılım kararı bir tesadüf olamaz! Buna tesadüftür diyen aptalın dikalasıdır.

Bu bilerek kasten yapılmış bir hamledir. Sırf Trabzon’daki sporcuları kampa dahil etmeme çabasıdır. Bu sporcuların çoğu Hekimoğlu Boks Kulübü’nün sporcuları. Buranın başkanı da Suat Hekimoğlu. Daha önce Boks Federasyonu’na aday olmuş bir isim. Demekki büyüklerin hasedi, art niyeti gencecik sporcularımızın önünü kesmiş, adaletsizlikle yönettikleri federasyonu kendi çiftlikleri haline getirmişlerdir.

Öyle bir göz boyama yapmışlarki; bir de üzerine Trabzon’da 2 sporcu çağırdılar. Onlar da kendi sikletlerinde şampiyon olmayan sporcular, yani kampa gelecekler partnerlik yapacaklar ama şampiyonaya götürülmeyecekler! Böylece Trabzon bölgesine yaptıkları garezin üstünü örtecekler! Amaç bu. Ama adaletsizlikleri, çarpıklıkları o kadar göze batıyorki; görmemek, duymamak, gülmemek elde değil …

Son aldığım duyuma göre gelen tepkiler üzerine ‘tasarruf’ tedbirleri nedeniyle çağırmadıklarını utanmadan açıklamışlar. Üstüne Suat Hekimoğlu’nun sporcularından bir iki tanesini harcamaları kendileri karşılamak şartıyla çağırmışlar.

O zaman bunu bile yapamayacaksanız federasyonun anahtarını bir zahmet teslim edin.

Öyle ya!

Suat Hekimoğlu dese ki; ‘Verin federasyonun anahtarını ben bütün masrafları karşılıyorum, istediğim sikletlerle, istediğim sporcularla kampı gerçekleştireceğim’

Ne diyeceksiniz?

Nasıl bir federasyonsunuz siz?

Orası babanızın kış bahçesi mi?

Trabzon’dan Federasyon yönetiminde Mustafa Akkaya da var. Trabzon’daki sporcuların hakkını en fazla savunması gereken kendisi..

Neden sessiz kalıyor?

Bir zahmet açıklasa da bilsek.

Bu başıbozukluğa, çarpıklığa bir açıklama beklemek hakkımız.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR