Hülya Hökenek kimdir? Hülya Hökenek ne iş yapıyor?

Vatandaşlar tarafından merak edilen isimlerden biri de Hülya Hökenek. Peki Hülya Hökenek kimdir? Hülya Hökenek ne iş yapıyor? İşte Hülya Hökenek hakkında merak ettiklerinizi sizler için derledik.

Hülya Hökenek kimdir? Hülya Hökenek ne iş yapıyor?

Türk medyasının seçkin isimlerinden biri olan Hülya Hökenek, izleyicilerin yakından takip ettiği ve merak ettiği bir gazeteci. Peki Hülya Hökenek kimdir? Hülya Hökenek ne iş yapıyor? İşte Hülya Hökenek hakkında merak ettiklerinizi sizler için derledik.

HÜLYE HÖKENEK KİMDİR?

Hülya Hökenek, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 1988 yılında dünyaya gelmiştir. Hökenek akademi İstanbul'da Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak medya dünyasına adım attı.

Kariyerine Kanal D'de başlayan Hökenek, burada Fatih Altaylı ile çalışma fırsatı buldu ve çeşitli haber programlarında muhabirlik yaptı. Daha sonra BRT'de özel dosya haberciliği alanında görev aldı. Kanalın kapanması üzerine dil becerilerini geliştirmek amacıyla Londra'ya giderek London Institute'de Fast Track Journalism programını tamamladı.

Hülya Hökenek kimdir? Hülya Hökenek ne iş yapıyor?

HÜLYA HÖKENEK NE İŞ YAPIYOR?

Türkiye'ye dönüşüyle birlikte Kanal 7 ve Kanal Türk Ana Haber Bülteni'nde çalışan Hökenek, 2011 yılında TRT Haber'e geçiş yaparak burada yedi yıl boyunca spikerlik ve programcılık yaptı. 2018 yılında ise Habertürk TV'ye transfer olan Hökenek, burada ana haber bültenini sunarak kariyerini zirveye taşıdı.

Hülya Hökenek kimdir? Hülya Hökenek ne iş yapıyor?

HÜLYA HÖKENEK EVLİ Mİ? EŞİ KİM?

Aynı zamanda özel hayatında da mutluluğu yakalayan Hülya Hökenek, 24 Eylül 2018'de film yapımcısı Kamer İncedursun ile evlendi. İş ve özel hayatındaki başarılarıyla dikkat çeken Hökenek, gazetecilik alanında örnek alınan isimlerden biri olarak genç gazetecilere ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Her geçen gün tecrübesini artıran ve bu tecrübeyi ekranlara taşıyan Hökenek, Habertürk TV'deki görevine halen devam etmekte ve önemli haberleri izleyicilerle buluşturmaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Nedir, Ne Anlama Gelir?