Trabzon'da Bağımlılık İle Mücadele toplantısı

Trabzon'da 2024 Yılı Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu 2. Toplantısı gerçekleştirildi.

Trabzon'da Bağımlılık İle Mücadele  toplantısı

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından belirli periyotlar halinde tertiplenen Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’nun 2024 yılı için ikinci toplantısı Vali Yardımcısı Dr. Ali YILMAZ başkanlığında, Kurul Üyelerinin iştiraki ile 25 Nisan Valilik A Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantıda 5 gündem maddesi ele alınarak bu kapsamda ilk gündem maddesi Müdürlüğümün Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı’nda Halk Sağlığı Uzmanı olarak görev yapan Uzm .Dr. Tuğçe Mehlika Şanver tarafından gerçekleştirildi. Şanver, Trabzon ili Ortahisar ilçesinde 15 Yaş ve Üzeri Nüfusa Uygulanan Yetişkin Tütün Araştırması Sonuçları’nı kurula aktardı.

Ardından AMATEM servisinde Uzman Psikolog olarak görev yapan Faruk Bozkır tarafından serviste yatışı ve tedavisi sağlanan vaka sunumu anlatıldı. Bir sonraki gündem maddesi Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ÇOGEP Projesi’ne ilişkin sunum gerçekleştirilmesi oldu. Bu konuda sunumu Polis Memuru Orhan Öztürk gerçekleştirdi.

Trabzon Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü Sunumu Dr. Öğr. Üyesi Fatma Dilek Şeker tarafından gerçekleştirildi. Son olarak Avrasya Üniversitesi’nde Bağımlılık İle Mücadele Alanında yürütülen çalışmalar Dr. Öğr. Üyesi Rukiye Öztürk tarafından tarafından kurula bilgiler aktarıldı. Ardından gündem maddeleriyle ilgili kararlar alındı ve toplantı sona erdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber