Yayında Eşşoğlu Eşek Küfrü

Sunucu İkbal Gürpınar canlı yayında kendini tutamadı. Bir damla suya hasret kaldığımız bir ortamda suyu hovardaca kullanananlara tepkisini işte bu sözlerle gösterdi: 'Eşşoğlu eşekler demem lazım ama demiyorum' dedi.İlginç haberi Milliyet'in magazin ve tel

Yayında Eşşoğlu Eşek Küfrü

Sunucu İkbal Gürpınar canlı yayında kendini tutamadı. Bir damla suya hasret kaldığımız bir ortamda suyu hovardaca kullanananlara tepkisini işte bu sözlerle gösterdi: 'Eşşoğlu eşekler demem lazım ama demiyorum' dedi.

İlginç haberi Milliyet'in magazin ve televizyon muhabiri Ali Eyüpoğlu köşesinde yazdı. Kanal 7'de yayınlanan 'İkbal'le Küçük Mutluluklar' adlı programda Gürpınar suyu açık bırakanlara çok öfkeliydi.

Önce 'Onlar için şimdi bir şey diyeceğim ama sunucuyum söyleyemem' dedi. Ardından dayanamayıp 'Eşşoğlu eşekler demem lazım ama demiyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya