Ya Sev Ya Terk Et Tartışması

 Beki, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın katıldığı bir televizyon programında, cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin tartışmalarda dile getirilen bazı görüşleri eleştirdiğini hatırlattı.Erdoğan'ın bunu ''kişiselleştirmeden ''bir anlayışın eleş

Ya Sev Ya Terk Et Tartışması

 

Beki, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın katıldığı bir televizyon programında, cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin tartışmalarda dile getirilen bazı görüşleri eleştirdiğini hatırlattı.

Erdoğan'ın bunu ''kişiselleştirmeden ''bir anlayışın eleştirisi'' şeklinde yaptığını kaydeden Beki, ''Sayın Başbakanımızın kişiselleştirmemesine, her hangi bir şahsı işaret etmeyen çoğul özne kullanmış olmasına rağmen Sayın Bekir Coşkun'u bizzat yazarı olduğu Hürriyet gazetesi bu eleştirilerin hedefi haline getirmiştir'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya