Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Jüpiter Koç burcunda 12-05-2022

Burçlar kuşağındaki turunu yaklaşık 11 yılda bir tamamlayan Jüpiter; geçtiği yerlerde büyüme, genişleme ve ılımlılık getirir. Jüpiter’ in büyütücü özelliği, iyi kötü dinlemez önüne ne gelirse zahiri yanını, yani içeriklerini öne çıkararak görünür hale getirir.

Burçlar kuşağında ilk baharın ve yeni başlangıçların temsilcisi olan Koç burcunun olumlu özellikleri; girişimci, hareketli, coşkun ve açık fikirli olmasıdır. Olumsuz özellikleri ise fazla dışa dönük, bencil, öncelik isteyen, düşüncesizce atılan, heyecanlı, aşırı riskçi, kazaya meyilli, sakar, öfkeli, çabuk tahrik olan, kavgacı, hırçın, paylaşmaktan hoşlanmayan, fanatik, maymun iştahlı, sabırsız, vizyonu dar, tecrübelerden ders almayan, ani parlayıp sönen, rutinlere katlanamayan, sabit kalamayan, anlamsızca mücadele eden, huzursuz, patavatsız, temkinsiz ve dik başlı özelliklerinin olmasıdır.

Jüpiter’ in temsil ettiği konular; ticaret, hukuk, medya, akademi, inançlar ve zengin kişilerdir. Koç burcuna geçen Jüpiter gezegeni, bu konular üzerinden yeni başlangıç ve yeni girişimlerin olacağını ön görüyor. Jüpiter’ in genişletici özelliği, Koç burcunun sabırsız tarafı ile bir araya gelince hızlı gelişen olayların yaşanacağını şimdiden haber veriyor. 2023 ortalarına kadar sürecek transit, hepimizi bir şekilde bir yerlerden etkileyecek.

14 Mayıs- 5Temmuz arası mücadele, girişim ve hırsların gezegeni Mars; Koç burcunda ilerleyecek. Bu iki aylık süre içinde başta yönetici konumunda ve bir liderlik oluşumunda bulunan kişiler yakından etkilenecek. Önemli girişimlerin ve sorumlulukların alındığı Mars Koç burcu transit zamanı, çok şey aydınlanacak ve netleşmiş olacak. 28 Temmuz 2022 tarihinde geri gitmek için durağan hale geçecek olan Jüpiter, düz harekete geçeceği 28 Kasım tarihine kadar önemli girişim ve büyüme zamanını yavaşlatarak tempo düşürecek. Bu süre içinde bedellerin üzerinden alınacak sorumluluklar ve zahmetli işlerde belli olacak. Öyle gözüküyor ki Jüpiter geri hareket zamanı yine hukuk, akademi, şirketlerle ilgili konular da belli bir koruma çemberi oluşturulacak. İyileştirici özellikleri ile bilinen Jüpiter, Koç burcuna gelince, düşünmeden riskli işlerin öne çıkacağına vurgu yapıyor. Bedelleri ve şifası ile yaşayacağımız Jüpiter Koç burcu transiti, her birimizi ayrı yerlerde mücadeleye zorlayacak. Aman hep zorluk var diye üzülmeyin… Koç burcu Jüpiter transitinde öyle tarihler var ki hepimize şifa olacak. Bunlardan biri; 5 Nisan ve 17 Mayıs 2023 arası, önemli manevralarla birçok problemlere çare bulunuyor. 1-17- 2023 Mart arası ise Zodyak’ ın doktoru Kiron Jüpiter’ le buluşuyor. Venüs’ ün bu güzel ikiliye eşlik etmesi ile bizler şifalı ve uğurlu günler yaşayacağız. Tıp alanında da önemli gelişmelerin olacağını ön gören transit hepimize iyi gelecek.

BURÇLARA GÖRE JÜPİTER KOÇ BURCU TRANSİTİ

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Yükselen Koç burçları, kişisel şartlarınız, girişimleriniz, eylemleriniz ve genel sağlığınız. Jüpiter’ in Koç burcu transitiyle öne çıkacak. 14 Mayıs 5 Temmuz arası mücadele gezegeni Mars’ın Koç burcunda transit yapması ile belli sorumluluklar alarak sonuca odaklı olacağınız bir yıl içinde olacaksınız. 28 Ağustos 28 Kasım arası Jüpiter geri harekette olacak. Bu süreçte girişimlerinizde daha temkinli ilerlemelisiniz. Ekim ayında Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay, emek vererek ilerletmiş olduğunuz kişisel şartlarınızın yönünü belirliyor. 2023 Şubat -Haziran arası iyileştirici ve düzenleyici etkiler içinde olacaksınız. 21- 31 Mart arası doğan Koç burçları; size eşlik eden bir partner ya da araçla belli bir hedef belirleyerek bedelleri tespit edip yıl içinde ilerleyeceksiniz. 1-10 Nisan arası doğan Koçlar; kişisel şartlarınızı başka bir evreye taşımak için emek sarf ediyor ve hedef belirliyorsunuz. Bu dönem size iyi gelecek. Bulunduğunuz yeri sağlamlaştıracak ve güven yenileyeceksiniz. 11- 19 Nisan arası doğan Koç burçları; seyahatler ve akademik alanda manevi yönünüzü geliştirecek şanslar sizi bekliyor. 2023 Nisan ayına kadar fırsatlar bulacağınız gelişmeler sizinle olacak.

BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR: Yükselen Boğa’ lar, 2023 Nisan ayına kadar Jüpiter’ in Koç burcuna transiti ile kendinizi biraz olsun iyi hissedeceksiniz. Gizli düşmanlıklardan korunacağınız bu dönem sizi en çok psikolojik olarak etkileyecek. 14 Mayıs 5 Temmuz arası hırsların ve mücadelenin temsilcisi Mars, Koç burcundan geçecek. Bu süre içinde kontrolünüz dışında kalan konuların içinde olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat ediniz. 28 Temmuz 28 Kasım tarihlerinde Jüpiter geri harekete geçiyor. Bu dönemde ruh halinizde değişim olabilir sakin olunuz. Önemli bir zaman aşamasından geçiyorsunuz. Psikolojik olarak sizi değiştirecek enerji akışı; evham, korku, endişe gibi zaaflarınızı büyütebilir. Gizli yürütülmesi gereken işleriniz varsa bu dönem iyi ilerleyebilirsiniz. 2023 Şubat ayı ile özgüveniniz yükselmiş olacak. 2022 Ekim ayında gerçekleşecek Koç burcu dolunayında gelişmeler aydınlanacak ve birçok hastalıklarınıza çare bulacaksınız. 20-30 Nisan arası doğan Boğa burçları; Jüpiter’ in Koç burcundan geçişi psikolojik olarak sizi etkileyecek, şubat aylarına kadar kendinizi ifade edemeseniz de son düzlükte şifalı ve uğurlu günleri yakalayacaksınız. 1-11 Mayıs arası doğan Boğa burçları; öz güveninizi yükseltecek olan transit süresince bir eğitim alıyorsanız temellerinizi genişleteceksiniz. 2023 Mart ayına kadar içinde bulunduğunuz şartları bitirmeye odaklı harekete geçiyorsunuz. Nisan sonu ile gelen enerji akışı sizi rahatlatacak ve şifa bulacaksınız. 12-20 Mayıs doğumlu Boğa burçları, 2023 Nisan ayına kadar önemli dönüşüm yaşayacak ve hayatın başka bir evresine geçeceksiniz. Hangi konu üzerinde emek veriyorsanız 2023 Şubat ayına kadar sizi psikolojik olarak yoracak ve korkular yaşatacak. Sonraki günlerde çok iyi duruma geçecek ve şifa bulacaksınız.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Yükselen İkizler burcu; sosyal alan, planlarınız, organize işleriniz, politik bir guruptaysanız gelişmeler ve en önemlisi umutlarınız. Jüpiter’ in Koç burcuna geçmesi ile bu konular üzerinden genişleyen enerji akışı içinde olacaksınız. 14 Mayıs 5 Temmuz arası mücadele ve girişim gezegeni Mars Koç burcundan geçecek. Bu arada gelecek planlarınız için bazı riskler alabilirsiniz. 2023 Şubat ayına kadar daha çok projelerinizi organize edeceksiniz. Nihayet; 2022 Ekim ayında gerçekleşecek olan Koç burcu dolunayında ayrıntıları ile gelişmeler aydınlanıyor. 2023 Mart ile olaylar iyileşerek gelişiyor. İşin sonunda uğraştığınıza değecek ve şifa bulacaksınız. 21 Mayıs 1 Haziran arası doğan İkizler burcu, gelecek kurmak için planlar yaptığınız sene içindesiniz 2022 Kasım sonrası gelişmeler sizi rahata çıkaracak. 2-11 Haziran arası doğan İkizler burçları; planlarınız için anlaşmalar yapacağınız ve eğitim alacağınız bir yıl içinde olacaksınız. 2023 Şubat sonrası iyi duruma geçiyorsunuz. 12-22 Haziran doğumlu İkizler burcu, organize yapmış olduğunuz projeleriniz için ortaklıklar zamanı, bekarsanız bu yıl evlenebilirsiniz. Bir proje yönetiyorsanız 2023 Şubat- Haziran arası iyi gelişmeler sizi bekliyor.

YENGEÇLER VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Yükselen Yengeç burçları; meslek, uğraşlar, statünüz, hedefleriniz, unvanınız ve varsa anneniz; Jüpiter Koç burcundan geçerken bu konular üzerinde genişleme ve büyüme sürecinde olacaklar. 14 Mayıs- 5 Temmuz arası mücadele gezegeni Mars Koç burcunda olacak ve belli ki siz hedefleriniz için bazı riskler alacaksınız. Vermiş olduğunuz emek 2022 Ekim ayında gerçekleşecek olan Koç burcu dolunayı ile aydınlatıyor ve Kasım sonrası Jüpiter’ in düz harekete geçmesi ile iyi süreç başlıyor. 2023 Haziran ayına kadar iyi enerji salınımı yapacak olan Jüpiter, önemli bağlantılarla birlikte birçok probleminize çare olacak. Bu arada annenizle ilgili sağlık problemi varsa 2023 Şubat sonrası daha iyi şartlara geçiyor. 22 Haziran 2 Temmuz arası doğan Yengeç burçları, Jüpiter Koç burcundan geçerken egonuz ve özgüveniniz yükseliyor. Sonradan pişman olacak kararlar almamanızı öneririm. Mesleki alanda iyi gelişmeler içinde olacaksınız. 3-15 Temmuz arası doğan Yengeç burçları, sahip olmayı istediğiniz her ne ise 2023 Mart sonrası şartlar lehinize dönecek. 14-22 Temmuz arası doğan Yengeç burçları, hedeflediğiniz işleriniz için zahmet içinde olacağınız yıl yaşayacaksınız. Şikâyet etmeyin 2023 Şubat sonrası neye emek verdiyseniz elde edeceksiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Yükselen Aslan burçları; akademik alan, şirketler, ticaret, hukuk, seminerler, basın-yayın, turizm ve dini konular; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Jüpiter Koç burcundan geçerken size genişleme ve büyüme fırsatı getirecek. 14 Mayıs 5 Temmuz arası mücadele ve hırsların gezegeni Mars’ ın, Koç burcunda transit yapması ile içinde bulunduğunuz koşullarda risk alma ve ikilem içinde kalma ihtimalini yükseltecek. Zor iki ay geçireceksiniz. Ekim ayı içinde Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanarak aydınlanacak ve rota belirleyecek. Kasım sonu Jüpiter’ in düz harekete geçmesi akışı hızlandıracak. Ve 2023 Şubat- Haziran arası iyileştirici etkiler çözüm yaratacak. 23 Temmuz 3 Ağustos arası doğan Aslan burçları; yabancılar, şirketler ve hukukla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz gelişmeler ilerleme sürecine geçiyor. 4-13 Ağustos tarihinde doğan Aslan burçları, şartlarınız yükseliş içinde olacak. Bir eğitim süreci içindeyseniz Jüpiter Koç burcu transiti size önemli konum hazırlıyor. 14-22 Ağustos doğan Aslan burçları, kişisel olarak iyi duruma geçiyorsunuz. Aşk da şanslar sizi bekliyor. Eğlenme ve seyahatler aracılığı ile öğrenme zamanı.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Yükselen Başak burçları; miraslar, eş geliri, sigorta, nafaka, banka hesapları, alacak- verecek ve psikolojinizin etkin olduğu zaman içindesiniz. Jüpiter transit halinde bir burçtan geçerken zorlu açıları da büyütür dikkat ediniz. Bu dönemi özellikle kontrol altında tutmalı ve şifa çalışmaları yapmalısınız. Kişisel kazancınızın dışında elinize para geçebilir. Değerlendirmeye bakınız. 14 Mayıs 5 Temmuz arası hırsların ve mücadelenin gezegeni Mars’ın, Koç burcu transiti, maddi konuları aktive ediyor. Bu süre içinde harcamalarınıza dikkat ediniz. Ekim ayında Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte banka hesaplarınız netleşerek aydınlanıyor. Kasım ortalarında Jüpiter’ in düz harekete geçmesiyle yavaşlayan gelişmeler hız kazanıyor. 2023 Şubat- Haziran arası psikolojiniz düzelerek şifa buluyor. Bu süre içinde de maddi kaynaklarınız bereketlenerek artıyor. 23 Ağustos 3 Temmuz arası doğan Başak burçları, maddi kaynaklarınız bollaşıyor. Elinize miras geçebilir. Eşinizin gelirinde artış olacağı sene yaşayacaksınız. 4-13 Eylül arası doğan Başak burçları, geleceğinize yatırım yapıyorsunuz. Psikolojiniz değişerek güç kazanıyor. Önemli planlar zamanı. 14-22 Eylül arası doğan Başak burçları, yıl içinde temellerinizi güçlendireceksiniz. Bir konut ya da bir toprak alabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Yükselen Terazi burçları; ortaklıklar, anlaşmalar, eşin durumu ve danışmanlıklarınız (öğretmenler, avukatlar, doktorlar) varsa davalarınız; yıl içinde önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Bu yıl çok önemli gelişmeler içinde olacaksınız. 14 Mayıs 5 Temmuz arası mücadele gezegeni Mars’ ın Koç burcundan geçmesi ile riskli ve tartışma gerektiren konular öne çıkabilir dikkat ediniz. Ekim ayında Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte yapacağınız anlaşmanın şartları belli oluyor. Kasım ayında da Jüpiter’ in düz harekete geçmesi ile gelişmeler hız kazanıyor. 2023 Şubat- Haziran arası iyileştirici etkisi artan Jüpiter Koç burcu geçişi size şifa kapılarını açıyor. 23 Eylül 4 Ekim arası doğan Terazi burçları; hayatınızı değiştirecek anlaşmaya hazırlanın belki bir evlilik teklifi alabilirsiniz. 5-14 Ekim arası doğan Terazi burçları; geleceğinizi kuracak bir anlaşma yapacaksınız. Yeni gelişmeler size şifa olacak. 15-23 Ekim arası doğan Terazi burçları, sizde bir anlaşma yolu ile harekete geçiyorsunuz. Bu süre içinde önemli bir danışmanlık alarak yeni bilgiler edinebilirsiniz. Jüpiter Koç burcu transiti yükselen Terazilere çok iyi gelecek. Hayat standartlarınızı değiştirecek gelişmeler sizi bekliyor.

AKREPLER VE YÜKSELEN AKREPLER: Yükselen Akrep burçları; günlük hayat standartlarınız, beslenmeniz, angarya ve zaruri işler, alt çalışanlar, beslenme düzeniniz etki altında. Jüpiter, hastalıklı ve arızalı konuları da büyütür, dikkatli olmakta fayda var. 14 Mayıs 5 Temmuz arası mücadele gezegeni Mars’ ın Koç burcundan geçmesi ile alt çalışanlarınız ya da zorunlu olarak katlanmak durumunda olduğunuz işlerde ikilemde kalma ve risk alma zorunluluğu içinde kalabilirsiniz. Ekim ayı içinde Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişen koşulların ne yöne gideceği netlik kazanıyor. Kasım 2022 ile Jüpiter düz harekete geçiyor ve akan süreç iyi yönde ilerlemeye başlıyor. 2023 Şubat- Haziran arası varsa bir sağlık probleminiz şifa buluyorsunuz ve işleriniz yoluna giriyor. 24 Ekim 3 Kasım arası doğan Akrep burçları, sağlık ve iş temponuz artık daha iyi döneme geçiyor yani rahatlıyorsunuz. 4- 13 Kasım arası doğan Akrep burçları, iş alanında fırsatlar sizi buluyor. 2023 Şubat ile mesleki konularda oldukça şanslı dönem içinde olacaksınız. 14-22 Kasım arası doğan Akrepler, iş koşullarınızda değişim sizi bekliyor 2023 şubat ayı ile maddi kaynaklarınızda artış gözüküyor.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Yükselen Yay burçları; yatırımlarınız, şansınız, aşkınız, çocuklarınız, hobileriniz, konforunuz, eğlenceniz, giyim kuşam ve özel hayatınız; Yükselen Yay’ lar bu konularda genişleme ve büyüme içinde olacağınız bir yıl geçireceksiniz. Dikkat etmeniz gereken detaylar, Jüpiter ilerlerken zor açıları da büyütür, bu konuların birisi ile ilgiliyseniz temkinli olmakta fayda var. 14 Mayıs 5 Temmuz arası mücadele ve hırsların temsilci gezegeni Mars’ ın Koç burcunda transit yapması ile bazı öneriler sizi ikilemde bırakabilir ve risk almak zorunda kalabilirsiniz. Ekim ayında Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler netleşerek aydınlanıyor. Kasım ayında Jüpiter’ in düz harekete geçmesiyle olaylar olumlu yönde hızlanıyor. 2023 Şubat sonrası çocuklarınız başta olmak üzere aşkta mutluluk ve şanslar sizinle olacak. Yatırımlarınızdan yana Şubat- Haziran arası fayda bulacaksınız. 23 Kasım 2 Aralık arası doğan Yay burçları; Jüpiter Koç burcundan geçerken şartlarınızı rahatlatmak adına size fırsatlar getirecek. 3- 12 doğumlu Yay burçları, hedeflerinize köprü olacak kişilerden ya da aracılardan büyük fayda sağlayacaksınız. 13-22 Aralık doğan Yay burçlarına gelince, sizler kişisel konumunuzla ilgili gelişmeler içinde olacaksınız. Daha iyi konuma geçeceğiniz bu dönemde bir sağlık problemi yaşıyorsanız iyileştirici etkiler başlıyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yükselen Oğlak burçları; Jüpiter Koç burcundan geçerken galiba en önemli etkiyi siz alacaksınız. Neden derseniz? temellerinizi oluşturan oluşumlar, genişleyerek daha iyi duruma geçiyor. Bu arada ailevi ve toprakla ilgili konular ayrıntıları ile öne çıkıyor. Jüpiter gezegeninin büyütücü etkisi ailevi meseleleri büyütür dikkatli olmalısınız. 4 Mayıs 5 Temmuz arası mücadele ve hırsların temsilci gezegeni Mars, güçlü olduğu Koç burcunda ilerleyecek. Kişisel donanımınız yani hayatta sizi var eden konular her ne ise ilerlemek adına bazı girişim ve mücadele içinde olacağınız dolu dolu iki ay geçireceksiniz. Ekim ayı içinde gerçekleşecek olan Koç burcu dolunayı gelişmelerin ne yönde ilerleyeceğini netleştirerek aydınlanacak. Jüpiter’ in Kasım sonunda düz harekete geçmesiyle olaylar daha olumlu yönde yol alacak. 2023 Şubat ve Haziran arası iyileştirici ve toparlayıcı etkiler altında olacaksınız. 22 Aralık 1 Ocak arası doğan Oğlak burçları, ailenizle ilgili konular toparlanıyor ve siz bu yıl içinde destek buluyorsunuz. 2-11 Ocak arası doğumlu Oğlak burçları, ailenizden gelecek maddi destekle rahatlayacaksınız. 12-19 Ocak arası doğan Oğlak burçları, sizde aile ve varsa eşinizin kariyeri aracılığı ile maddi rahatlama yaşayacaksınız.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Yükselen Kova burçları; Jüpiter’ in Koç burcu transiti ile anlaşmalarınız, yazışmalarınız, iletişiminiz, kısa eğitiminiz ve hareket alanınız etkileniyor. Daha rahat ve daha aktif olacağınız bir yıl içinde olacaksınız. 14 Mayıs 5 Temmuz arası mücadele ve hırsları temsil eden Mars gezegeni sizin iletişim evinizden geçecek. İletişim gerektiren bir iş yapıyorsanız ve başınız bir sıkıntıya girsin istemiyorsanız iki aylık süre içinde başta sözlerinize ve üslubunuza sonra harcamalarınıza dikkat ediniz. Kısa eğitim veya bir kurs aldığınız dönem içindeyseniz bir anlaşma yapabilirsiniz. Şartlar ve gelişmeler Ekim ayında Koç burcunda geçekleşecek dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Kasım sonunda Jüpiter gezegeninin düz harekete geçmesi ile daha olumlu gelişmeler içinde olacaksınız. 2023 Şubat -Haziran arası rahatlatıcı ve iyileştirici etkilerle konuları tamamlıyorsunuz. 20-30 Ocak arası doğan Kova burçları, aileniz genişliyor temellerinizi hangi konu üzerinden inşa ettiyseniz rahatlatıcı etkiler altında olacağınız bir yıl içindesiniz. 31 Ocak 9 Şubat arası doğan Kova burçları, yıl içinde iyi bir anlaşma yapabilirsiniz, bu bir evlilik olabilir ya da önemli birinden eğitim alabilirsiniz. Size çok yarayacak olan seneyi iyi değerlendirmeye alınız. 10- 18 Şubat doğumlu Kovalar, önemli bir anlaşma yapıyorsunuz. Jüpiter Koç burcu transiti size yeni gelecek var edecek.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Yükselen Balık burçları; Jüpiter’ in Koç burcundan geçmesi sizin maddi kaynaklarınızı etkiliyor. Varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı iyi bir döneme geçiyor ve varsa eşinizin banka hesapları bu yıl içerisinde bollaşıyor. Fakat ödemelere dikkat etmeniz gereken zaman içerisindesiniz. Mücadele ve hırsların temsilci gezegeni Mars, 14 Mayıs 5 Temmuz arası maddi kaynaklarınız üzerinden ilerleyecek. Bu arada harcamalarınıza dikkat ediniz. Bu süre içinde çocuklarınızın iş alanında önemli hareketlenme ve mücadele olabilir. Ekim ayında Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile gelişmelerin ne şekilde ilerleyeceği netlik kazanıyor ve Kasım sonu Jüpiter gezegeninin düz harekete geçmesiyle olumlu etkiler başlıyor. 2023 Şubat -Haziran arası iyileştiren koşullar sizi rahatlatacak. 19 Şubat 1 Mart arası doğan Balık burçları; kazancınız artıyor, maddi manevi büyüme ve gelişme içindesiniz. Eğer bir inançla ilgili eğitim alıyorsunuz faydasını fazlası ile göreceksiniz. (Yoga, ilahiyat, karma) 2-11 Mart arası doğan Balık burçları; beslenmeniz ve sağlığınız düzene giriyor. Bir tedavi görüyorsanız kullandığınız ilaçlardan fayda bulacağınız dönemdesiniz. 12-21 Mart arası doğan Balık burçları, çok iyi kazanç getirecek iş anlaşması yapıyorsunuz. İyi şans sizinle.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.