Berna Laçin 9 salik ameliyattan çıktı! İşte son durumu

Ünlü oyuncu Berna Laçin, omuriliğindeki ciddi sorun nedeniyle 9 saat süren bir ameliyat geçirdi. 3 omura 6 vida takıldı. Sağlık durumu iyileşiyor, 10 gün yatakta kalacak.

Berna Laçin 9 salik ameliyattan çıktı! İşte son durumu

Ünlü Türk oyuncu Berna Laçin, omuriliğinde meydana gelen ciddi bir problem nedeniyle geçtiğimiz günlerde acil bir operasyon geçirdi. Laçin, omurilik zarını yırtan ve içeri batan aşırı kemikleşmiş diskler nedeniyle Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunduğu sırada aniden rahatsızlandı ve hemen hastaneye kaldırıldı. Durumu hakkında bilgi veren Laçin, 9 saat süren ve üç omuruna altı vida takılarak gerçekleştirilen zorlu bir operasyondan sonra sağlık durumunun iyileşmeye başladığını duyurdu.

Laçin, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu'nun açıklamalarına yer verdi. Hamzaoğlu, ameliyatın zorluğundan ve nadir görülen vakayı, tıp eğitiminde ders olarak işlenecek kadar öğretici bulduğundan bahsetti. Ameliyat sonrası iyileşme sürecinde Laçin'in en az on gün yatakta kalması gerektiğini ve bu süre zarfında omuriliğin kendini tamir etmesi için hiç kalkmaması gerektiğini belirtti.

Laçin'in sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, kendisini iyi hissettiğini ve operasyonun başarılı geçtiğini ifade etti. Ayrıca, kendisine destek olan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürlerini iletti. Hastanede ziyaretçi kabulü konusunda Prof. Dr. Hamzaoğlu'nun tercihlerine de saygı duyulması gerektiğini hatırlattı. Laçin, iyileşme sürecindeki olumlu gelişmeleri takipçileriyle paylaşmaya devam edecek.

berna-lacn.jpg

berna-lacin-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler