Hayatını Müziğe Verdi

Müzisyen Ali Sezgin, her şeyini müziğe kısaca hayatını müziğe adayan bir kişi. Trabzon'un bağrından kopan Sezgin, hemşerileriyle buluşmak üzere Trabzon'a geliyor

Hayatını Müziğe Verdi


Müzisyen Ali Sezgin, her şeyini müziğe kısaca hayatını müziğe adayan bir kişi. Trabzon'un bağrından kopan Sezgin, hemşerileriyle buluşmak üzere Trabzon'a geliyor.

4 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00 de Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde Trabzon'a özel ücretsiz konser verecek olan Sezgin, tüm hemşehrilerini sunacağı gitar resitaline davet etti. 1.5 saat sürecek olan resitalde Sezgin, iki bölüm halinde dinleyici karşısına çıkacak. Birinci bölümde Klasik, ikinci bölümde de akustik müzik yapacak. Bütün eserleri kendine ait olan Sezgin'in klasik eserleri TRT repertuarında bulunuyor. Halen İstanbul Kadıköy'de kendine ait özel okulu bulunan ve burada öğrenci yetiştiren Ali Sezgin, yıllardır Barış Manço Kültür Merkezi'nde gitar resitalleri sundu.

Kendini müziğe adadığını ve bu uğurda çok badireler atlattığını ifade eden Ali Sezgin,
 Cumartesi akşamı vereceğim resitale herkesi davet ediyorum. Şimdiden heyecanım arttı bile. Seyirci-müzisyen diyalogunu iyi kurabilirsek muhteşem bir gece olacağı kanısını taşıyorum diye konuştu. Sezgin müzisyenliğinin yanı sıra profesyonel fotoğrafçılık da yapıyor.

Selahattin AYDINLI / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat