Yasak Elma dizisinin 169.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma son bölümde neler oldu?

FOX ekranlarının gözde dizisi olan Yasak Elma'nın 169. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Peki Yasak Elma son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar haberimizde...

Yasak Elma dizisinin 169.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma son bölümde neler oldu?

Yasak Elma dizisi yayına başladığı günden beri bütün gözleri üzerine toplayan ve merakla beklenen dizilerden biri oldu. Reyting rekorlarıyla adından sıkça söz ettiren dizi, setlere son gaz devam ediyor.

Başarılı oyuncu kadrosu ve merak dolu hikayesiyle sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Peki Yasak Elma dizisinin 169. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma'nın son bölümünde nelere yaşandı? İşte tüm detaylar...

Yasak Elma dizisinin 169.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma son bölümde neler oldu?

Yeni sezona bomba gibi başlayan dizinin yeni bölümü merak konusu oldu. Yasak Elma 169. bölüm fragmanı! Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? sorularının cevapları haberimizde.

YASAK ELMA DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Selim, Kumru hakkındaki gerçeği öğrenmiş ve yıkılmıştır. Bu sürede en büyük destekçisi Zeynep olmuştur. Kumru'ya itirafta bulunması için fırsat tanır ama Kumru buna cesaret edemez. Selim gözünü karartarak Kumru'dan intikam almak için plan yapar. Yıldız ve Ender, Julia'ya karşı birleşmek için kolları sıvarlar ama geçmiş hesaplaşmaları peşlerini bırakmaz. Hasan Ali'nin evinde yaşanan patlamanın üstünden altı ay geçmiştir. Patlama sonrasında Ender ve Yıldız yaralı kurtulurken, Hasan Ali vefat eder. Yapılan soruşturmanın ardından bombalamayı Hasan Ali'nin hasımlarının yaptığı anlaşılır ve dava kapanır.

Yasak Elma dizisinin 169. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv