Survivor 2024 ne zaman başlıyor? Survivor 2024 All Star kadrosu kimler?

Survivor 2024 All Star'da yeni sezonun heyecanı başlıyor. Peki, Survivor 2024 ne zaman başlıyor, ilk bölüm ne zaman? Survivor 2024 All Star kadrosu kimler? İşte, Survivor All Star 2024'e dair merak edilenler…

Survivor 2024 ne zaman başlıyor? Survivor 2024 All Star kadrosu kimler?

Televizyon tarihinin en sevilen yarışma programlarından Survivor, 2024 All Star sezonu ile yine gündemde.

Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni detaylarla, Survivor 2024 All Star, 1 Ocak 2024 akşamı TV8 ekranlarında başlayacak. Bu sezon, yarışmacıların tamamen kendi performanslarına göre ilerleyecekleri, SMS oylamasının olmadığı bir formatla izleyici karşısına çıkacak.

Yeni sezonda Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları canlı yayında açıklandı.

Mavi Takım; Ogeday Girişken, Yunus Emre, Begüm Yücetan, Seda Ocak, Yasin Obuz, Seda Aktuğlu, Furkan Kızılay, Damla Can, Sahra Işık, Hakan Hatipoğlu, Nefise Karatay ve Yiğit Poyraz

Kırmızı Takım: Nagihan Karadere, Bozok Gören, Gizem Memiç, Doğukan Manço, Nihat Altınkaya, Pınar Saka, Sercan Yıldırım, Turabi Çamkıran, Berna Gözbaşı, Ersin Korkut, Merve Aydın, Özgür Tetik ve Aleyna Kalaycıoğlu

Her iki takım da kendi alanlarında başarılı ve tanınmış isimlerden oluşurken, bu sezonda her zamankinden daha fazla rekabet ve heyecan bekleniyor.

Yarışmacıların bireysel yeteneklerinin ön plana çıkacağı bu sezonda, adım adım finale doğru ilerleyen yarışmacılar, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Survivor 2024 All Star, tüm Survivor hayranları için unutulmaz bir deneyim vaat ediyor. İzleyiciler, bu yılın en iddialı yarışmacılarının mücadelesine tanık olacak.

TV8 ekranlarında başlayacak olan bu heyecan dolu yarışmayı kaçırmayın!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv