Ufuk Özen Alibeyoğlu Kimdir?

Ufuk Özen Alibeyoğlu Trabzon Valiliği Hukuk Müşavirliğine atandı. Peki Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir, nerelidir? İşte hakkındaki detaylar

Ufuk Özen Alibeyoğlu Kimdir?

Ufuk Özen Alibeyoğlu Kimdir?

Bayburt'ta 1981 yılında dünyaya gelen Ufuk Özen Alibeyoğlu, Ağustos ayında Trabzon Valiliği Hukuk Müşavirliğine atandı.

Eğitim hayatına Bayburt'ta başlayarak ilköğrenimini burada tamamlayan Ufuk Özen Alibeyoğlu, liseyi ise Gümüşhane'de okudu. Üniversite eğitimini gördüğüMarmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini 2004 yılında tamamladı. Yüksek lisansını ise Avrasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Bilimleri Ana Bilim Dalında yaptı.

Ufuk Özen Alibeyoğlu Kimdir?

İlk görevine 2007 yılında  Maliye Bakanlığında Vergi Denetmen Yardımcısı olarak başladı.Ardından girdiği sınavı kazanıp 2009'da Gümüşhane Kaymakam Adayı oldu.

Trabzon'un Çaykara ilçesinde vekaleten, Düzköy ve Posof'ta ise asaleten kaymakam olarak görev yaptı.

İçişleri Bakanlığının tarafından kayyum olarak Güroymak Kaymakamlığına ve Güroymak Belediye Başkanlığına atandı ve burada 2016'nın Kasım ayı ile 2019'un Ağustos ayı arasında bulundu.

Ufuk Özen Alibeyoğlu, Ağustos 2019'dan itibaren Ardeşen'de görev yapıyordu ve 2021 Ağustos'ta Trabzon'a atandı.

Alibeyoğlu evli, eşi İngilizce öğretmeni, iki çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi