Manolis Siopis kimdir?

Manolis Siopis Trabzonspor'un yeni transferi oldu. Peki Manolis Siopis kimdir, kaç yaşındadır, kariyeri nasıldır? İşte detaylar

Manolis Siopis kimdir?

MANOLİS SİOPİS KİMDİR?

Yunanistan'ın Alexandroupoli kentinde 14 Mayıs 1994 yılında dünyaya gelen Manolis Siopis önlibero mevkinde forma giyiyor.

MANOLİS SİOPİS KİMDİR?

2 Temmuz 2019'da Alanyaspor'a 500 Bin Euro karşılığında transfer olan 1.71 boyundaki futbolcu kariyerine ülkesinin dev takımlarından Olimpiakos takımında başladı. Altyapısından çıktığı Olimpiakos'tan 2013'te Platanias'a kiralık olarak gidip bir yıl sonra dönen Siopis, 2014'te bonservisiyle Panionios'a transfer oldu. Burada gösterdiği performansın ardından 1 Ocak 2017'de 150 Bin Euro bedelle eski takımı Olimpiakos bonservini alıp Panionios'a tekrar kiralandı. 30 Haziran 2018'e kadar bu takımda kiralık olarak kaldıktan sonra 100 Bin Euro karşılığında Aris Selanik'in yolunu tuttu. 2019'un yaz transfer döneminde ise ilk kez yurt dışı transferi yaparak Alanyaspor'a katıldı. Toplamda kendisi için 750 Bin Euro bonservis bedeli ödendi.

Manolis Siopis kimdir?

Alanyaspor ile toplam 73 maça çıkan Manolis Siopis 4 asist yaparken 22 de sarı kart gördü. Toplam 5 bin 165 dakika sahada kaldı.

Kariyeri boyunca toplam 241 maça çıkan Siopis 1 gol atarken 6 da asist yaptı.

Manolis Siopis kimdir?

Siopis'in güncel piyasa değeri ise transfermarkt'da 2.17 Milyon Euro olarak gösteriliyor. Siopis'in Alanyaspor ile 1 sezonluk sözleşmesi kalmıştı.

Trabzonspor Siopis ve Alanyaspor ile her konuda anlaşarak futbolcuyu Trabzon'a getirdi. Transferin rakamları ise henüz açıklanmadı

Manolis Siopis kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler