Ferhat Vardar Kimdir?

Ferhat Vardar, bu yıl Beşikdüzü Kaymakamı olarak atandı. Peki Ferhat Vardar kimdir, hangi görevlerde bulunmuştur, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar

Ferhat Vardar Kimdir?

Ferhat Vardar Kimdir?

Beşikdüzü'ne kaymakam olarak atanan Ferhat Vardar İzmir'de 1982 yılında dünyaya gelenilk ve orta okulu da burada okudu. Daha sonra liseyi ise Manisa'da tamamladı. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olarak tamamladı.

İlk olarak göreve 2006 yılında Maliye Bakanlığında Devlet Muhasebe Uzman Yardımcısı olarak başladı. 2009 yılında ise 97. Dönem Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. İl merkez stajını Çankırı Valiliği’nde, Teftiş Stajını İstanbul ili Fatih ve Sarıyer ilçelerinde, Kaymakam Refikliği Stajını Ankara ili Çubuk Kaymakamlığı’nda tamamladı.

Ferhat Vardar Kimdir?

Ferhat Vardar, Sinop Durağan ve Ayvacık ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. İngiltere’de Siyaset Bilimi Yüksek Lisans programına katıldı.

Kaymakam olarak ise Kayseri'nin Felahiye ilçesi, Giresun'un Alucra ilçesi, Van'ın Özalp ilçesi ve Erzurum'un Köprüköy ilçesinde görev üstlendi.

Evi ve 3 çocuğu olan Ferhat Vardar 2021 yılı Ağustos ayı itibariyle Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde göreve başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler