AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yılmaz Büyükaydın kimdir?

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yılmaz Büyükaydın Yılmaz Büyükaydın kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yılmaz Büyükaydın kimdir?

AK Parti'nin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçim için listeleri kesinleşti. Peki, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yılmaz Büyükaydın kimdir? Nereli, kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Yılmaz Büyükaydın kimdir?

Yılmaz Büyükaydın, 1 Eylül 1967 tarihinde Trabzon'da dünyaya gelmiştir.

Trabzon temsilcisi Akçaabat Sebatspor'da profesyonel olarak futbol oynamıştır. Futbol ile hep iç içe olan Aydın, Trabzonspor'da yöneticilik yapmıştır. Ayrıca geçmiş dönemde Türkiye Futbol Federasyonu'nda da yönetici olarak yer almıştır.

Yılmaz Büyükaydın, AK Parti'de Trabzon Merkez İlçe Başkanı olarak da görev almıştı.

Ticaretle uğraşmaktadır.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçim'de AK Parti tarafından Trabzon 3. sıra Milletvekili Adayı gösterilmiştir.

yilmaz-buyukaydin.webp

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler