Anahtar Deliği 21.05.2021

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 21.05.2021

Anahtar Deliği 21.05.2021

Beşikdüzü’nde anma programı

Beşikdüzü ilçesinde 200 yılından düzenlenen Mayıs 7’si şenliklerinde denize tekneyle açılan 38 vatandaşımız, teknenin alabora olması nedeniyle şehit olmuştu.
Deniz şehitleri 21 yıldız Beşikdüzü’nde her Mayıs 7’si etkinliklerinde anılmaya devam ediyor.
Gözaçan Parkı içerisinde bulunan anıt önünde anma konuşmaları yapılırken, kazanın meydana geldiği yerde de denize çelenk bırakılıp, kur-an okundu.
Pandemi nedeniyle Mayıs 7’si etkinlikleri düzenlenemedi ama Beşikdüzü halkı deniz şehitlerini anma törenini gerçekleştirmeyi sürdürdü.

Anahtar Deliği 21.05.2021

Anahtar Deliği 21.05.2021


İYİ Parti ile Çakıroğlu yeniden yakınlaşıyor

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa eden Ortahisar ve Büyükşehir Belediye meclis üyesi Davut Çakıroğlu, İYİ parti ile gönül bağını koparmıyor.
Mayıs ayı Ortahisar belediyesi ilk meclis toplantısında, İYİ partili meclis üyesi Berrin Erkuloğlu’nun kendisi hakkındaki güzel gözlerine teşekkür eden Çakıroğlu, şimdi de meclis toplantılarının sonuncusunda İYİ partili Burhan Bekar ile olduğu fotoğrafı paylaşarak Mayıs ayı toplantılarının bittiğini belirtti.
Açılışı ve kapanışı İYİ Partili isimlerle yapan ve meclis toplantıları boyunca İYİ Parti sıralarında oturan Davut Çakırroğlu’nun partisine geri dönme ihtimalinin yüksel olduğu kulislerde konuşulan konular arasında yer aldı.

Anahtar Deliği 21.05.2021

Celil Hekimoğlu’ndan BAL açıklaması

Lige çıkmak için mücadele eden ve Play-Off mücadelesi için Kocaeli’ne giden Hekimoğlu Trabzon’u haber61 ekibi de yalnız bırakmadı. Kocaeli’nden yapılan canlı yayınlar ile Tuncay Lakot ve Gökmen Şahin’in hem Kocalispor – Hekimoğlu Trabzon maçı yorumları hem de Trabonspor ile alakalı son dakika gelişmelerini aktarmaları ilgi ile izlendi.
Kocaeli’nden yapılan Spor Gündemi özel programına Celil Hekimoğlu da konuk oldu. 
Kocaelispor maçı değerlendirmesini yapan Hekimoğlu’na Tuncay Lakot tarfından Bölgesel amatör Ligi’ne katılacak takımlara sunulan şartlar soruldu.

TFF’nin BAL kararı nedir? Okumak için tıklayın

Hekimoğlu kısaca “Şehir takımları hariç bu yükü kaldıramazlar” dedi.
Kısacası Hekimoğlu Trabzon, Trabzon takımlarının işinin zor olduğunu belirtti.
Celil Hekimoğlu, Kovid nedeniyle çok zor bir sezon geçirdiklerini ve kovid masraflarını her kulübün karşılayamayacağını söyleyerek, “Bizim İmperial hastanesi sponsorumuz. Hastanenin işletmeni de bizim kulübümüzün genel sekreteri. Ona rağmen ödediğimiz para 500 Bin TL. Normal kulüpler bizden daha fazla ödüyor. Bu çok büyük bir para. BAL liginde şehir takımları kaldırır ama diğer takımlar kaldıramaz. Bunu federasyonun üstlenmesi gerekiyordu ama onlarda çok büyük bir ekonomik krizden bahsediyorlar bu sene. Bu sene pandemiden dolayı çok zor bir yıl” ifadelerini kullandı.Celil

Hekimoğlu’nun açıklamaları için tıklayın


CHP Trabzon’dan kınama geldi

Rize’de bir takım temaslarda bulunmak için şehre giden İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’ tepkiler yükselmiş ve bazı olaylar yaşanmıştı.
Konu ile alakalı muhalefet cephesinden tepkiler yükseldi.
CHP Trabzon il Başkanı ömer Hacısalihoğlu da tepki gösterenler arasındaydı.
Hacısalihoğlu “Sayın Meral Akşener’e İkizdere’de yapılanlar Türk siyaseti adına utançtır, yüz karasıdır esefle  kınıyorum. 
Yaşananlar misafirperverlikten yoksun ,Türk kültüründen uzaklaşmış, yobaz Ortadoğu  toplumu haline nasıl dönüştürüldüğümüzün  açık tezahürüdür. 
Bir siyasi parti genel başkanını  koruyamayan,  gerekli önlemleri alamayan  emniyet teşkilatı da sınıfta kalmıştır. Sayın Azmi Kuvvetli’ninnin şahsında tüm iyi parti  teşkilatlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum .” ifadelerini kullandı.


Erkuloğlu yaşananları böyle anlattı

İYİ parti genel Başkanı Meral Akşener’in Rize ziyaretinde yaşanan arbede sonrası tepkiler dinmiyor.
İYİ Parti Ortahisar Meclisi Gurup başkanvekili Berri Erkuloğlu da Akşener ile Rize’ye gidenler arasındaydı.
Yaşanan olayları kendi penceresinden değerlendiren Erkuloğlu “Bugün genel başkanım sayın Meral Akşener kıymetli milletvekillerimizi ve genel başkan yardımcılarımızı Trabzon havalimanında karşıladık daha sonra  Rize ziyaretimizi yaptık .Yerli halkının da tasvip etmediği nahoş durumlar yaşadık ..elimizde top tüfek yoktu ! Vatan millet aşkı ile dolu insanlar vardı.
Rizeli bir kadın  kulağıma eğilip “kusura bakmayın” dedi “yapılan hareket bize tüm kadınlara yapılmıştır” dedi .”bir kadından bu kadar mı korkuyorsunuz “dedi.
Herkes her şeyin farkındaysa ki öyle, o zaman  kimse bizi yıldıramaz yolumuzdan alıkoyamaz. Millet bizi çağırıyor” ifadelerini kullandı.

Anahtar Deliği 21.05.2021

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler