Cenap Serdar

Cenap Serdar

Acemi Yöneticiler

Sayın Sadri Başkanım, bu yazacaklarımın uzaktan yakından sizinle alakası olmadığı gibi size destek mahiyetinde olduğunu lütfen kabul edin.

Trabzonspor yönetimi üç bilinmeyenli denklem gibi, ne yapacakları ya da ne yapmaya çalıştıkları belli değil, bir gün hava durgun oluyor sağ tarafa yöneliyorlar bir gün hava puslu oluyor sol tarafa yöneliyorlar, böyle yöneticilik olmaz, sezon başından beri yaza yaza bi hal olduk acemiler bu işi bıraksın diye ve olumlu olumsuz bir yığın tepki de aldık sevgili okurlarımızdan.

Acemi yöneticilerin, Başkanı yanılttıklarını ve sonra Başkanın güç durumlarda kaldığını defalarca yazdım ve yazmaya da devam edeceğim, çünkü bu şahısların yönetimden ayrılması Trabzonspor’a büyük güç katacaktır.

Sezon başında acemice yapılan yanlışlar nedeniyle; Selçuk, Egemen ve Ceyhun ellerini kollarını sallaya sallaya gittiler bu kulüpten, üstelik beş kuruş para da kazandırmadan, gidebilirler oturup ağlayacak halimiz yok nasılsa bunların yerlerine kaliteli futbolcular transfer edilir diye bekledik ancak, Trabzon’un başına musallat olmuş, sülük gibi yapışmış bazı menajerlerin önerileriyle yapılan transferlerin bir çoğunun fos çıktığını hepimiz gördük.

Yedek kulübelerinde oturmaktan yosun bağlayan bu yabancı transferlerin yerine yerli transferler yapılsaydı ve Milli takıma bir katkı sağlansaydı iyi olmaz mıydı diye de düşünmeden edemiyor insan.
Şimdi kalkmış, bu takım için oynadığı süre ve gösterdiği performansla çok büyük işler yapan ve bir anda Türk Milli takımının da kalesini devralan ve fiyatını yüzde yüz arttıran Onur’u yok etmeye göndermeye çalışıyorsunuz takımdan, belki bizim bilmediğimiz bir şeyler vardır ancak, bildiğim tek şey var Trabzonspor’un kalesini korurken sakatlanan bu kardeşimin çok kaliteli ve değerli bir sporcu yapısına sahip olduğudur.
Onur, “ben para konusunda anlaştım ve Trabzonspor’da kalmak istiyorum” diye feryadı figan ediyor ne hikmetse bu feryadı duyan kimse yok, eğer Onur’u bu çok değerli menajerlerinizin tavsiyeleriyle satacaksanız bunu açıkça deklere edin, bakalım ne kadar para kazandıracaksınız bu satıştan kulübe ve menajerlere merak ediyorum.

Onur’a yapılanlar son derece yanlıştır. Getirin sözleşmemi imzalayayım diyor, kulübümü seviyorum diyor daha ne istiyorsunuz, 2013 de sözleşmesi bitecek olan bu kalecinin transferinden de mi para kazandırmayacaksınız kulübe yoksa, bu işler nasıl oluyor anlamış değilim açıkçası, sen elindeki değerli futbolcuların sözleşme bitiş tarihlerini çok iyi bileceksin ve anlaşma süreleri bitince, kulübe hiçbir maddi girdi almadan başka kulüplere gitmelerine izin vereceksin sporcuların öylemi, vay be!

var bu işlerde bir bit yeniği ama az kaldı az yakınlarda çıkar ortaya kokusu, o zaman bu iş ne şikeye ne de ergenokon soruşturmasına benzer, yani kardeşim burnuma pis kokular geliyor, kuşlar sürekli bu yönde çok ötmeye başladılar haberiniz olsun. Ayrıca Onur’a kıymayın imzalayın şu sözleşmeyi artık.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR