Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Akrep burcunda dolunay

24 Nisan 2024 tarihinde Akrep burcunun 4 derecesinde dolunay gerçekleşiyor. Astroloji ilmine göre dolunay zamanları gelişmelerin aydınlandığı ve sürecin ne yöne evrileceği konusunda bilgi verir ve görüş alanı oluşturur.

Burçlar kuşağında Akrep- Boğa eksininde gerçekleşen dolunay ve tutulmalar, finans, maddi kazançlar, bankacılık, operasyon, cinsel suçlar, kriminal konular ve paylaşımla ilişkilendirilir. Akrep burcunda meydana gelen dolunay fazı, bu konularda sonuç belirliyor. Gizli gerçekleri ortaya çıkarmakla ilişkili olan Syrma sabit yıldızının üzerinde meydana gelen dolunay büyük dönüştürücü etkiye sahip. Şimdiye kadar emek verilen Akrep burcu konuları başka aşamaya geçiyor. Dolunayın Plüton’ dan almış olduğu sert etki, toplumsal psikolojinin farklı yön bulacağını ve hava olaylarında sert ani değişimlerin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini ön görüyor.

Akrep burcu dolunayı oldukça güçlü, baskılı ve çözüme odaklı. Milli değerlerle ilişkili dengelenmesi gereken ve şimdiye kadar karşılığı beklenen konuları tamamlıyor.

Akrep burcu dolunay zamanları, bağlar, bahçeler, foseptik, akarlar, göl, akarsu kenarları gibi yerler ve haşaratın durumu açığa çıkar.

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar, kadın hastalıkları ve idrar yolu enfeksiyonları ile ilişkili sorunları olanların durumları netlik kazanır.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE AKREP BURCUNDA DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇ BURCU: Banka işlemleri, nafaka, ödemeler, kredi, sigorta, miras ve varsa eşinizin geliri, ameliyatla ilgili durumlarınız. Bu konuların birisi ile ilişkili iseniz Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay bu konularda şimdiye kadar vermiş olduğunuz mücadeleyi tamamlıyor. Geleceğinizi ilgilendiren anlaşmanın içeriğini netleştirecek olan dolunay fazı şartlarınızı başka aşamaya geçiriyor.
YÜKSELEN BOĞA BURCU: Ortaklıklarınız, anlaşmalarınız, varsa eşinizin ve ortağınızın içinde bulunduğu durum ve davalarınız. Akrep burcunda gerçekleşen dolunay ile vermiş olduğunuz mücadeleyi bitiriyorsunuz. Şimdiye kadar emek verdiğiniz ortaklı konular ya da danışmanlıklarınız tamamlanıyor. Profesyonel işlerinize ve maddi kaynaklarınıza yön belirliyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Çalışma ortamınız, beslenmeniz, ufak sağlık problemleriniz, zorunlu ve mecburi işleriniz varsa kiracılarınız, çalışma arkadaşlarınız ve alt çalışanlarınız. Akrep burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar başka aşamaya taşıdığınız konuların karşılığını ve beklediğiniz anlaşmanın içeriklerini tamamlıyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Yeteneklerinizi ilgilendiren unsurlar, hobiler, aşk hayatınız, yatırım, özel ve konfor alanınız varsa çocuklarınızın şartları; bu konuların hangisi ile ilişkili iseniz Akrep burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte şimdiye kadar vermiş olduğunuz emek tamamlanıyor. Finansal konularda başka aşamaya geçirmek durumunda olduğunuz gelişmeler sizi zorluyor. Kişisel durumunuzu dengeliyorsunuz.

YÜKSELEN ASLAN BURCU: Emlak, yerleşim, ailevi konular, temellerinizi var eden unsurlar ve varsa eşinizin kariyer alanı; Akrep burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte emek verdiğiniz ve sizi zorlayan konuları tamamlıyorsunuz. Bu arada büyük değişim sizi zorlayabilir.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU: İletişim, anlaşma, iletişim aletleri üzerinden ilerleyen işleriniz, kısa eğitim, ticari anlaşmalar ve varsa kardeşlerinizin durumu, Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay bu konularda şimdiye kadar emek vererek hız kazandırdığınız ve gelecek belirlediğiniz süreci netleştirerek sonuçlandırıyor. Ortaklı anlaşmalarınıza yön belirliyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Maddi kaynaklarınız, rızkınız, emek verip kazanmış olduğunuz geliriniz. Akrep burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar emek verip arttırdığınız kaynaklarınız tamamlanıyor. İş koşullarınız değişim sürecine geçiyor.

YÜKSELEN AKREP BURCU: Kişisel durumunuz, sağlığınız, sizi var eden unsurlar ve sorumluluklarınız varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi. Akrep burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Çocuklarınızın koşulları değişim sürecine geçiyor.

YÜKSELEN YAY BURCU: Kapalı alan işlemler (okul, hastane, askeriye, arşiv) kontrolünüz dışında gelişen etkenler ve gizli yürütmüş olduğunuz işleriniz. Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte bu konularla ilişkili gelişmeler netleşiyor. Şimdiye kadar emek vererek yararlandığınız içerikler sonuçlanıyor. Yeni temeller için rota belirliyorsunuz. Banka hesaplarınız dengeleniyor.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Organize işleriniz, geleceğe yönelik planlarınız, sosyal alan ve varsa ekip çalışmalarınız. Akrep burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar emek verip yararlandığınız, haberleşmeye yönelik işlerinizin sonuçlarını alıyorsunuz. Ortaklı ilerleyen konular dengeyi buluyor.

YÜKSELEN KOVA BURCU: İş ve kariyer alanı, profesyonel işleriniz, toplum unvanınız, hedefleriniz. Akrep burcunda gerçekleşecek dolunayla şimdiye kadar emek verip faydalandığınız işler bitiyor. Kariyer alanında başka aşamaya geçiyorsunuz.

YÜKSELEN BALIK BURCU: Akademik konular, basın-yayın, hukuk, uluslararası işler, şirketlerle bağlantılı meseleler. Bu konuların birisi ile ilişkili iseniz Akrep burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte şimdiye kadar emek verip fayda sağladığınız konular tamamlanarak bitiyor. Kişisel alanınız dengeyi buluyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR