Trabzonspor'da Uğurcan Çakır açıkladı! "Soyunma odasında konuştuk..."

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır açıkladı! "Soyunma odasında konuştuk..."

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 34. hafta mücadelesinde Papara Park'ta seyircisinden yoksun oynadığı karşılaşmada Gaziantep FK'yı 4-2 mağlup etmeyi başardı. Maçın ilk yarısını 2-0 geride kapatan Fırtına, ikinci yarıda Bardhi ve Onuachu(3) ile bulduğu gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı.

Bordo mavili takımda maç sonu konuşan Uğurcan Çakır şu ifadeleri kullandı;

Onursal başkanımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Allah rahmet eylesin.

Zor maç olacağını biliyorduk. Düşmemek için oynuyorlar ve final gözüyle bakıyorlardı. İlk yarı onlar daha agresiftiler, fırsatları da değerlendirdiler. Böyle bir rakip bekliyorduk karşımızda.

İkinci yarıdan önce soyunma odasında konuştuk. Sabırlı oynarsak kazanabileceğimizi biliyorduk. İlk yarısı farklı, ikinci yarısı farklı bir maç oldu. İlk yarıdan önemli dersler çıkarabiliriz.

Üçüncülük hedefimiz var. Kupada da final oynayıp şampiyonluk istiyoruz. İnşallah bu hedefleri gerçekleştiririz.

Trabzonspor'da karakterli bir oyuncu grubu var. 2-0'dan sonra reaksiyon verdik. Takımdaşlık güzel. Abdullah Hoca ile zaten geçmişte başarılar yakaladık. Onun bize artıları çok fazla oluyor. Geçen sezon istediğimiz gibi olmadı. En azından bu sezon 3. olup kupa almak istiyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler