Onuachu böyle istedi! Trabzonspor 4-2 Gaziantep FK

Trabzonspor, Süper Lig'de 34. hafta mücadelesinde Gaziantep FK'yı 4-2 ile geçti.

Onuachu böyle istedi! Trabzonspor 4-2 Gaziantep FK

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 34. hafta mücadelesinde Papara Park'ta seyircisinden yoksun oynadığı karşılaşmada Gaziantep FK'yı 4-2 mağlup etmeyi başardı.

Bordo mavili ekip müsabakaya Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Arif, Berat, Bardhi, Visca, Fountas, Pepe ve Onuachu 11'i ile başladı.

avci-1.jpg

Konuk ekip Gaziantep FK, 12. dakikada Deian Sorescu ve 21. dakikada Dragus ile bulduğu gollerle soyunma odasına 2-0 önde girdi.

Trabzonspor mücadelenin 50. dakikasında Onuachu ile farkı 1'e düşürürken, 65. dakikada Enis Bardhi skora dengeyi getirdi. ts-antep-1.jpg

ts-antep-1.jpg

66 ve 68. dakikada yeniden sahneye çıkan Onuachu, bordo mavili takımı 4-2 öne geçirdi. Karşılaşma da bu skorla tamamlandı.

18 dakika içinde hat-trick yapan Nijeryalı oyuncu maça damgasını vururken, bu sezon Süper Lig'de gol sayısını da 12'ye çıkarmış oldu.

onuachu-1.jpg

3'ncülük yarışında avantaj sağlayan Trabzonspor, Süper Lig'in tamamlanmasına 4 hafta kala 4. sıradaki Başakşehir'in 6 puan önünde yer alıyor.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Samsunspor'a konuk olacak.

ts-antep-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler