1 milyon 404 bin kaçak hap!

Van'da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 1 milyon 404 bin 855 adet kaçak zayıflama hapı, 97 bin 804 adet cinsel uyarıcı hap ve 22 bin 500 paket sigara ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şub

1 milyon 404 bin kaçak hap!

Van'da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 1 milyon 404 bin 855 adet kaçak zayıflama hapı, 97 bin 804 adet cinsel uyarıcı hap ve 22 bin 500 paket sigara ele geçirildi.

 İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Gürpınar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda İran ve Van üzerinden Batı illerine kaçak uyarıcı hap ve zayıflama hapı götürüleceği bilgisine ulaşıldı. Harekete geçen jandarma ekipleri, dün sabaha karşı Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan Zernek Jandarma Karakol Komutanlığı önünde önlem aldı. Jandarmayı gören minibüs sürücünün geri dönerek kaçmaya başlaması üzerine kovalamaca yaşandı. Jandarma minibüsün lastiklerine ateş açarken, sürücü yakalanacağını anlayınca aracı Hamurkesen köyü yakınlarında terk edip gecenin karanlığından faydalanarak kaçtı. Minibüste yapılan kontrolde, yurda yasadışı yollardan sokulduğu tespit edilen ve 15 bidon ile 2 çuval içerisinde 1 milyon 404 bin 855 adet kaçak zayıflama hapı, 6 koli içerisinde ise 97 bin 804 adet kaçak cinsel uyarı hap ele geçirdi.

 Minibüsü malzemeleri ile birlikte Zernek Jandarma Karakol Komutanlığı'na götürmeye çalışan jandarma, bu defa da S.K. yönetimindeki başka bir minibüsün kaçmaya başladığını gördü. Yaşanan kovalamaca, açılan ateşle minibüsün lastiklerinin patlatılmasıyla son buldu. Minibüste yapılan kontrolde, yurda yasa dışı yollardan sokulduğu tespit edilen 22 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Minibüs sürücüsü S.K. ve yanında bulunan F.D. gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık