Trabzonspor'da bir yenilik daha!

Trabzonspor'un lisanslı ürünler markası TS Club’ın e-ticaret sitesi www.trabzonspor.com.tr yenilendi.Yenilenen siteyle birlikte taraftarların, daha modern, dinamik ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahip olan siteden lisanslı ürünlerin tamamını detaylarıyla

Trabzonspor'da bir yenilik daha!

Yenilenen siteyle birlikte taraftarların, daha modern, dinamik ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahip olan siteden lisanslı ürünlerin tamamını detaylarıyla inceleyebilecek, alışveriş tutarı sınırı olmaksızın dünyanın her yerinden verecekleri ürün siparişlerine hiçbir kargo ücreti ödemeden sahip olabilecekler.

Üstelik, aktif Trabzonspor Kart sahibi taraftarların sitede ödeme sayfasında Trabzonspor Kart numaralarını ve şifrelerini girerek yüzde 10 indirimden otomatik olarak yararlanabilecek.

Ayrıca TS Club e-ticaret sitesinin tasarımıyla birlikte Şampiyonlar Ligi ürünleri ve yeni koleksiyonlarıyla ürün gamı da yenilendi.  Buna göre taraftarlar, A Takım ürünlerinden formalara, gündelik yaşamda kullanabileceği kıyafetlerden, bebek ürünlerine, ev tekstil ürünlerinden, aksesuarlara kadar zengin ürün seçeneklerine sahip olabilirler.

Beta versiyonuyla yayında olan yeni TS Club web sitesi, taraftarlara keyifli,  güvenli ve hızlı alışveriş imkânı sağlarken aynı zamanda önümüzdeki dönemde de gelişmeye devam edecek.

Eski TS Club web sitesine üye olan taraftarlara yeni sitedeki “şifremi unuttum” seçeneğini kullanarak yeniden üye olmaya gerek duymadan yeni şifreleriyle işlem yapabilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler