Gümrükçüoğlu'ndan Trabzon'a teşekkür!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış törenine gösterilen yoğun ilgiden ötürü Trabzon halkına teşekkür etti.Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamad

Gümrükçüoğlu'ndan Trabzon'a teşekkür!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış törenine gösterilen yoğun ilgiden ötürü Trabzon halkına teşekkür etti.

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Trabzon’da 153 milyon TL maliyetle yapımı tamamlanan 24 tesisin açılışının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirildiği törene Trabzon halkının yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Saygıdeğer hemşehrilerime açılış törenine göstermiş oldukları yoğun ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Sürekli bir gelişim ve değişim içinde olan Trabzon’umuzu el ele, çok daha ileri noktalara taşıyacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem