Trabzon'da Ocak açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon ziyareti sırasında bölgeye gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanı Binalı Yıldırım, Trabzon Osmanlı Ocakları İl Başkanlığını açtı.Gazipaşa Mahallesi Gazipaşa Caddesinde bulunan il binası önüne gelen Y

Trabzon'da Ocak açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon ziyareti sırasında bölgeye gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanı Binalı Yıldırım, Trabzon Osmanlı Ocakları İl Başkanlığını açtı.

Gazipaşa Mahallesi Gazipaşa Caddesinde bulunan il binası önüne gelen Yıldırım, "Gençlik bizim için çok önemlidir. Bilmelisiniz ki bu gençlik ile birlikte Yeni Türkiye'yi inşa edeceğiz ve ediyoruz" kelimelerine yer verdi. Kısa süren konuşma sonrası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Trabzon Osmanlı Ocakları Başkanı Sadık Berber ve Bakan Yıldırım kurdeleyi kesti.

TAYYİP'İN BOZKURTLARI

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat, "Osmanlı'nın hoş görüsü yeninden gün yüzüne çıkacak. Bunun için elimizden geleni gayret ve caba içerisindeyiz. Bilmelisiniz ki, Trabzon'da eğer bir hareketlenme varsa Tüm Türkiye'ye yetecek bir hareketlenme vardır" ifadelerine yer verdi.

İl başkanı Berber, "Bizler Tayyip'in bozkurtlarıyız. Kefen giymiş Cumhurbaşkanımızın yanında kefenlerimizi giymiş birer neferiz. Trabzon'da bizimle birlikte yürümek isteyenler il binamıza gele bilirler." dedi.

dsc_0132.jpg

dsc_0179.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler