Ak Partili vekile silah çekip bakın ne istediler!

Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı'ya kurulan Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili Hisarcıkkayı Köyü'nde düzenlenen toplantıya katıldı.Toplantıda konuşan Milletvekili Filiz, bir Japon firması ile Türk ortağı tarafından Yakı

Ak Partili vekile silah çekip bakın ne istediler!

Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı'ya kurulan Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili Hisarcıkkayı Köyü'nde düzenlenen toplantıya katıldı.Toplantıda konuşan Milletvekili Filiz, bir Japon firması ile Türk ortağı tarafından Yakınkent OSB'ye yapılacak 516 milyon dolarlık lastik fabrikasının temelinin atıldığını ve kurulacak OSB ile bölge ekonomisinin kalkınacağını söyledi.

Bölgede bulunan özel arsaların istimlak bedelleri için 6 milyon liraya yakın bütçe ayırdıklarını anlatan Filiz, OSB'nin kurulum aşamasında kimseyi mağdur etmeyeceklerini kaydetti.

Toplantının ardından köylülerle bayramlaşan Milletvekili Hüseyin Filiz, toplantının yapıldığı salon önünde ellerini silah yaparak kendisinden bayram harçlığı isteyen çocuklarla karşılaştı. Korumalarının çocuklara müdahale etmesini önleyen Filiz, çocukların "eller yukarı, bayram harçlığı vermeden buradan çıkamazsınız" sözlerine, "tabi ki, başım gözüm üstüne. Harçlıklarınızı derhal veriyorum. İndirin silahlarınızı" diye karşılık verdi.Silahlarını indirerek sıraya giren çocuklara harçlık dağıtan Filiz, daha sonra köyden ayrıldı.

vekile_silah_cekip_bayram_harcligi_istediler13819519500_h1085411.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem