BDP'li vekil CHP ile dalga geçti!

BDP'li Önder İstanbul Büyükşehir Belediye Başkannlığı için adaylığını açıklayan Gürsel Tekin için onun hiçbir şeyden haberi yok ifadelerini kullandı."İLKELİ DAVRANALIM"Bir televizyon programına katılan ve gündeme dair açıklamalar yapan Bdp İstanbul Millet

BDP'li vekil CHP ile dalga geçti!

BDP'li Önder İstanbul Büyükşehir Belediye Başkannlığı için adaylığını açıklayan Gürsel Tekin için onun hiçbir şeyden haberi yok ifadelerini kullandı.

"İLKELİ DAVRANALIM"

Bir televizyon programına katılan ve gündeme dair açıklamalar yapan Bdp İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder "İstanbul için aday olacak mısınız?" yönündeki sorulara net bir cevap vermezken "Chp ile koalisyon yapılacak mı?" sorularını "Hayır" olarak cevapladı. Önder, "Chp benim sosyalist olmamdan rahatsız oluyor. Gezi ruhunda bir gereken iradeyi ortaya koyduk. Biz ilkesel davranalım gerekirse 150 oy alalım." dedi.

"BÖYLE İŞ OLMAZ"

CHP'nin İstanbul için aday olacağı söylenen Sarıgül için ise "Partiden adamı önce yolsuzluk suçlaması ile kovuyorsunuz sonra geri cağırıyorsunuz böyle iş olmaz." diyerek Chp'yi eleştirdi.

"EN SEVDİĞİM ADAY"

Geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Gürsel Tekin'in adaylığı sorulan Önder, "Tekin benim en sevdiğim aday çünkü hiçbir şeyden haberi yok." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset