Malouda'nın büyük şaşkınlığı!

Hayatında ilk kez bir bayram törenine katıldığını söyleyen Trabzonspor'un yıldızı Malouda, şaşkınlığını gizleyemedi.Kentteki halkın inanılmaz sıcakkanlı olduğunu belirten Fransız yıldız, “Burası gerçekten tam bir futbol cenneti. Çocuğundan, yaşlısına kada

Malouda'nın büyük şaşkınlığı!

Hayatında ilk kez bir bayram törenine katıldığını söyleyen Trabzonspor'un yıldızı Malouda, şaşkınlığını gizleyemedi.

Kentteki halkın inanılmaz sıcakkanlı olduğunu belirten Fransız yıldız, “Burası gerçekten tam bir futbol cenneti. Çocuğundan, yaşlısına kadar herkes bize büyük sevgi gösteriyor. Bu yaklaşımları gördükçe sanki futbola yeni başlamış gibi kendimi heyecanlı hissediyorum. Eğer dünyada futbolun başkenti olacaksa, o kesinlikle Trabzon olmalı” dedi.  Siyahi yıldız, hafta sonunda oynayacakları Sivasspor maçına da değinerek şöyle dedi: “Rakibimiz iyi futbol oynuyor. Ancak onların, bizim karşımızda hiç şansı yok. Onları eli boş göndereceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor