Yol kenarına atılmış bir kadın cesedi !

İstanbul Eyüp’te TEM Otoyolu Akşemseddin Viyadüğü çıkışında, yol kenarındaki kanala atılmış bir kadın cesedi bulundu. Katil zanlısının olaydan sonra polise teslim olduğu öğrenildi.Olay TEM Otoyolu’nda meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen cinaye

Yol kenarına atılmış bir kadın cesedi !

İstanbul Eyüp’te TEM Otoyolu Akşemseddin Viyadüğü çıkışında, yol kenarındaki kanala atılmış bir kadın cesedi bulundu. Katil zanlısının olaydan sonra polise teslim olduğu öğrenildi.

Olay TEM Otoyolu’nda meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen cinayet zanlısı yine ismi öğrenilemeyen bir kadının boğazını keserek öldürdü. Daha sonra cinayet şüphelisi kadının cesedini Akşemseddin Viyadüğü çıkışında bulunan yol kenarındaki kanala atarak, olay yerinden uzaklaştı.
 
ŞÜPHELİ POLİSE TESLİM OLDU
 
Cinayet zanlısı olaydan sonra Gayrettepe Cinayet Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne giderek teslim oldu. Kadının boğazını kesici bir aletle keserek öldürdüğünü itiraf eden zanlı, cesedin bulunduğu yeri polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, talihsiz kadının cansız bedeni ile karşılaştı.
 
Cinayetin neden işlendiği ile ilgili bilgi alınamazken, 25-30 yaşlarında olduğu belirtilen kadının cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler