Ünlü sunucu arkadaşını vurdu!

Flash TV sunucusu arkadaşını vurdu, gözaltına alındı!

Ünlü sunucu arkadaşını vurdu!
Flash TV’nin haber sunucusu Gökhan Taşkın, bu sabaha karşı Beyoğlu’nda bir bara gidip eğlendiği arkadaşını silahla ayağından vurdu.

Olay sonrası gözaltına alınıp karakola götürülen Gökhan Taşkın ifadesinde, ‘arkadaşını niye vurduğunu hatırlamadığını ve olayın alkolün etkisiyle olduğunu’ söylediği öğrenildi.

Sabaha karşı meydana gelen olay sonrası Taşkın'ın topuğundan vurduğu ve samimi oldukları öğrenilen F.K. isimli arkadaşını arabasına koyup Şişli’deki özel bir hastaneye götürdüğü belirtildi. 

Hastane polisinin verdiği bilgiyle hastaneye gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp Beyoğlu İlce niyet Müdürlüğüne götürülen ve ilk ifadesinde "Alkollüydüm,  alkolün etkisiyle oldu"  dedi.  Taşkın, daha sonra yaraladığı arkadaşının polise verdiği "Şikayetçi değilim, kazayla oldu" şeklindeki ifadesinin ardından  serbest kaldı.

Taşkın'ın olayla ilgili, "Bar çıkışı yolda yürürken, belimdeki silahı almaya çalıştı. Silah o sırada patladı. Patlayan silahtan çıkan kurşunlardan birisi arkadaşımın ayağına isabet etti. Ben de kendisini olay sonrası hastaneye götürdüm. Kısa süreli bir gözaltında sonra serbest bırakıldım ve işimim başındayım" dediği öğrenildi.

Görgü tanıkları  sabah saat 05.00 sıralarında eğlendikleri bardan çıkan 2 arkadaşın kısa bir tartışmanın ardından olayın meydana geldiğini, ancak silahın nasıl patladığını görmediklerini ifade etti.

Gökhan Taşkın'ın da arkadaşının da silah kanuna muhalefet ve yaralama suçlarından sabıka kayıtları öğrenildi.

Olay sonrası Taşkın'ın silahına el konulurken arkadaşı F.K.'nın hastanedeki tedavisinin devam ediliyor.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam