Tuğba Özay bir acıyla daha sarsıldı

Türkiye'nin dört bir yanında eş zamanlı başlayan orman yangınları televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimlerini yasa boğdu.

Tuğba Özay bir acıyla daha sarsıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangını Trabzonlu manken Tuğba Özay'ın çiftliğine de sıçramıştı. Instagram hesabından gözyaşları içinde yardım isteyen eski manken, "Yanıyoruz! Çiftliğimiz yanıyor... Ne olur sesimizi duyurun. Şu an Manavgat'a yetişmeye çalışıyorum." ifadelerini kullanmıştı. Sinir krizi geçiren eski manken, ardından felç geçirerek hastanelik olmuştu.

Manavgat'taki orman yangınlarında çiftliği hasar gördüğü için felç geçirerek hastanelik olan Tuğba Özay, ikinci bir acı daha yaşadı.

TAYINI DA KAYBETTİ
Manavgat’taki yangında çiftliği hasar gören Tuğba Özay, ikinci bir acı daha yaşadı. Özay’ın Tarçın adını verdiği tayı da yoğun dumana maruz kalarak hayatını kaybetti.

Tuğba Özay bir acıyla daha sarsıldı

KARAR

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler