Tren Kazası: 15 Yaralı

 Mersin’den Adana istikametine giden Ekspres Yolcu treni ile gardan manevra için dönüş yapan boş yolcu treni kafa kafaya çarpıştı. Kazada 15 kişi yaralandı.Olay, Adana Tren Garı’na 500 metre kala meydana geldi. Mersin’den Adana istikametine giden Ekspres

Tren Kazası: 15 Yaralı

 

Mersin’den Adana istikametine giden Ekspres Yolcu treni ile gardan manevra için dönüş yapan boş yolcu treni kafa kafaya çarpıştı. Kazada 15 kişi yaralandı.

Olay, Adana Tren Garı’na 500 metre kala meydana geldi. Mersin’den Adana istikametine giden Ekspres Yolcu treni ile manevra için Mersin istikametine ilerleyen boş yolcu treni kafa kafaya çarpıştı. Vatandaşların kazayı ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekibi ve polis sevk edildi.

Ambulanslar yaralılara olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırdı. İlk belirlemelere göre kazada aralarında makinistinde bulunduğu 15 kişi yaralandı. Yaralılardan 1’nin durumun ağır olduğu ve öğrenildi.

Bu arada Adana Emniyet Müdürü Mehmet Avcı olay yerine gidip kaza hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler