Cahit Erdem’in Acı Günü: Necibe Erdem Vefat Etti
Trabzonspor Yöneticisi ve Divan Kurulu Üyesi olmasının yanı sıra, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şube Başkanlığı ve CHP Belediye Meclis Üyeliği görevlerini yürüten Cahit Erdem, anne acısıyla sarsıldı. Trabzon cemiyet hayatının sevilen isimlerinden biri olan Erdem'in annesi Necibe Erdem’in vefat haberi, sevenleri ve yakınları arasında büyük üzüntü yarattı.
Son Yolculuğuna Beşikdüzü'nde Uğurlanacak
Merhume Necibe Erdem için düzenlenecek olan cenaze töreninin detayları da netleşti. Erdem’in naaşı, 21 Mayıs 2018 Pazartesi günü Beşikdüzü ilçesine bağlı Sayvancık Mahallesi Camii’ne getirilecek. Burada öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, dualar eşliğinde aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.
Taziye Mesajları Yağıyor
Vefat haberinin duyulmasının ardından, spor camiasından ve siyasi partilerden Cahit Erdem ve ailesine yönelik taziye mesajları yayımlanmaya başlandı. Merhume Necibe Erdem’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz.