Trabzonspor taraftarı destek veriyor, yavru fırtınalar yetişiyor

Trabzonspor dergisi, dergiye abone olanların destekleriyle Trabzonspor sevgisiyle atan minik yüreklere ulaşıyor.

Trabzonspor taraftarı destek veriyor, yavru fırtınalar yetişiyor

Trabzonspor sevgisinin yurdun dört bir köşesine ulaştırmak ve yeni yetişen nesle Trabzonspor sevgisini aşılamak, Okur – Taraftar yetiştirmek üzere başlatılan proje kapsamında Trabzonspor Dergisi minik öğrencilere gönderiliyor. 


Dergiye abone olan ve kampanyaya katılan taraftarların desteğiyle çocuklara ulaşan derginin 2018 Ocak sayısı Trabzon merkez ve ilçelerindeki 17 köy okuluna gönderildi. 

İlerleyen aylarca Trabzonspor dergisinin daha çok okula gönderilerek daha fazla çocuğa ulaştırılması hedeflenirken, Trabzonspor dergisine kavuşan yavru fırtınaların mutluluğu gözlerinden okunuyor. 

Trabzonspor taraftarı destek veriyor, yavru fırtınalar yetişiyor

Trabzonspor dergisinin çocuklara ulaşmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Çatak İlkokulu Müdürü Balıbey Bal, projeyi hayata geçiren ve destekleyenlere teşekkür etti. Bu projeyle çocukların Trabzonspor'la bağlarının güçlendiğinin altını çizen Balıbey Bal şöyle konuştu: "Köy okullarına Trabzonspor dergisi göndermek ilk bakışta çok basit gibi görünebilir. Ama ben bunun çok anlamlı bir proje olduğunu düşünüyorum. Şöyle ki, buradaki çocukların pek çoğu bırakın maç izlemeyi; Trabzon’un merkezine bile gitmemişler. Trabzonspor dergisinin bu yaşlarda onların ellerine ulaşması, bu çocukların Trabzonspor’u çok daha yakından tanımasına ve Trabzonspor’la olan bağlarının daha da kuvvetlenmesine neden oluyor. Birkaç kelime de dergi aboneliklerini köy okullarına yapan taraftarlarımıza söylemek istiyorum; onlar belki abonesi  oldukları dergileri kendi ellerinde görmüyorlar ama dergilerinin buradaki çocukların ellerine ulaştığı andaki sevinçlerini görmelerini çok isterdim. Bu çocuklar bu kulübün geleceği. Dolayısıyla dergiye abone olan taraftarlar bir anlamda Trabzonspor’un geleceğini garantiye almış oluyorlar. Bu yüzden aslında çok önemli bir iş başarıyorlar Trabzonspor dergisine abone olarak. Ben kulübün bu konudaki manevi kazanımının maddi kazanımının çok ötesine geçeceğine inanıyorum. Trabzonspor dergisinin buralara gelmesinde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum.”

Trabzonspor taraftarı destek veriyor, yavru fırtınalar yetişiyor



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam