Trabzonlu Gazi dünya evine girdi

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Aktütün Karakolu’na yapılan hain saldırı sonucu ayağına kaybeden ve  protez takılarak yaşamını sürdüren Gazi Bayram Yıldırım, sevdiklerinin katılımıyla gerçekleştirilen nikah töreni ile ömürlük imzayı attı.Of Nüfus Müdürlüğünde

Trabzonlu Gazi dünya evine girdi

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Aktütün Karakolu’na yapılan hain saldırı sonucu ayağına kaybeden ve  protez takılarak yaşamını sürdüren Gazi Bayram Yıldırım, sevdiklerinin katılımıyla gerçekleştirilen nikah töreni ile ömürlük imzayı attı.

Of Nüfus Müdürlüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni  Memuru olarak  görev yapan Gazi Bayram Yıldırım ile Arife Bağdatlı’nın nikah şahitliklerini Of Kaymakamı Tuncay Sonel, ve İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Coşkun yaptı.  Of Belediye Başkanı Murat Saral’ın kıydığı nikah sonrası evlilik cüzdanını geline veren Kaymakam Sonel, bu pırıl pırıl iki gencimizi yetiştiren ailelere teşekkür ediyorum. Bayram kardeşimize ve Arife kızımıza bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. İşe girdiği gün kendisine vermiş olduğumuz nikah şahidi olma sözünü bu gün yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyerek, Gazi Bayram’a hediyesini taktı.

Of’ta fırıncılık yapan Bağdatlı ailesinin kızı Arife Bağdatlı ile  dünya evine giren Gazi Bayram Yıldırımın mutluluğu gözlerden kaçmazken, Of Belediye Başkanı Murat Saral’ın  asker tekmili gibi evet demesini istemesiyle, Gazinin ömürlük imza öncesi gür sesle evet demesi salonda bulunan misafirler tarafından büyük bir alkış aldı.

Nikah törenine Of Kaymakamı Tuncay Sonel, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Coşkun, Of Belediye Başkanı Murat Saral, İlçe Müftüsü Mehmet Genç, İlçe Nüfus Müdürü Sabri Albayrak, Gazi Bayramın iş arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler