Trabzonlu gazeteciler Van’a gidiyor

İçişleri Bakanlığı himayesinde gerçekleşen projeler sayesinde kardeşliğimiz pekişiyor, yeni dostluklar kuruluyor, tarihi-kültürel-doğal güzellikler keşfediliyor.

Trabzonlu gazeteciler Van’a gidiyor

İçişleri Bakanlığı himayesinde gerçekleşen kardeşlik projeleri kapsamında devam eden Karadeniz ile Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesi arasındaki gönül köprüsüne bir yenisi daha ekleniyor. 

Trabzon’da görev yapan basın mensuplarından oluşan heyet Van’a kültürel gezi düzenliyor. Trabzon Büyükşehir ve Ortahisar Belediyesi’nin de destek verdiği projeye Van Valiliği de ev sahipliği yapacak. Trabzon’dan geziye katılacak gazeteciler hem Van’da görev yapan meslektaşları ile tanışacak hem de son dönemde hızla gelişen ve büyüyen Van’ı her yönüyle gezme fırsatı bulacaklar.

PROJE KAPSAMINDA 16 İL GEZİLDİ

20-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek gezi ile ilgili açıklama yapan kardeşlik projeleri koordinatörü Ahmet Külekçi “Önyargıların kırılması, kardeşliğimizin pekişmesi, kültürel zenginliklerin buluşması noktasında bu tür gezilere çok önem veriyoruz. Emek veren, katkı sunan herkese teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Proje kapsamında daha önce de Trabzon’dan basın mensupları ile bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri Diyarbakır, Şanlıurfa, Şırnak, Cizre, Mardin, Gaziantep, Siirt, Bitlis, Muş, Tunceli, Hakkari, Kars, Ağrı, Ardahan, Erzurum ve Bingöl illerini gezme fırsatı bulmuştu.

Trabzonlu gazeteciler Van’a gidiyor

Trabzonlu gazeteciler Van’a gidiyor

Trabzonlu gazeteciler Van’a gidiyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam