Trabzonlu çift, bir ömür boyu mutluluğa 'evet' dedi

Trabzonlu Gizem Özkurt ile Ahmet Burak Kayıkçıoğlu dünyaevine girdi.

Trabzonlu çift, bir ömür boyu mutluluğa 'evet' dedi

Trabzonlu iş adamı ve TTSO Meclis Üyesi Aydın Özkurt’un kızı Gizem ile iş insanı Baki Kayıkçıoğlu’nun oğlu Ahmet Burak dünya evine girdi.

Trabzon’un sevilen ailelerinden Özkurt ailesi ile Kayıkçıoğlu ailesi çocuklarını evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Ayşe-Aydın Özkurt’un kızı Gizem ile Sezen-Baki Kayıkçıoğlu’nun oğulları Ahmet Burak ile bir ömür mutluluğa ‘Evet’ dediler. Bir otelde düzenlenen törenle dünya evine giren çiftlerin nikahını Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç kıyarken, şahitliklerini ise AK Parti Trabzon Milletvekilleri Dr. Adnan Günnar, Salih Cora, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,  Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş yaptı. Aileleri sevenleri ve arkadaşlarının da yalnız bırakmadığı törende Aydın Özkurt ile Baki Kayıkçıoğlu misafirleri ile yakından ilgilendi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler